Ha valaki azt hiszi, hogy a lazarjanos.hu csupán politikai állásfoglalással van tele, az nagyot téved. Természetesen helyet kap rajta a választókerület összes települése a 2002 óta elért eredményekkel együtt, meg lehet nézni a Kormányinfókat, újra lehet olvasni Lázár beszédeit, de az iránta érdeklődők eddig szinte egyáltalán nem publikált érdekességeket is megtudhatnak.

Például azt, hogy gyermekei – ha éppen ők kerülnek a soha el nem múló aktivitás középpontjába – egy idő után megkérik édesapjukat: most már forduljon ismét a politika felé 🙂

Netán az, hogy igaz: Lázár szinte tényleg soha nem áll le, vagy ha mégis, akkor a fentiek lépnek életbe. Az egyik videóriportban hallhatunk egy önéletrajzot hangban, ami egy ritka műfaj, s anélkül, hogy lelőnénk a poént, annyit elárulunk: sok információhoz juthatunk a családról, a 80-as évek gyermekkori élményeiről, valamint a família idősebb tagjaitól megtanult bölcsességekről.

Lázár János internetes oldala így teljes összképet tud mutatni mindazoknak, akikkel a hétköznapi valóság ugyanúgy szembe jön, mint a miniszterrel, aki kilép családi házának kapuján. Az életben és az interneten is.

Herczeg Sándor