“VÁLASZ A FIDESZ-KDNP 2018. FEBRUÁR 5-I KÖZLEMÉNYÉRE

A lázárizmusok listája újabb bejegyzéssel bővült, amikor a Fidesz-KDNP helyi vezetői közleményben reagáltak a Hódmezővásárhelyen megjelent plakátjaimra:

– Az a FIDESZ-KDNP vádol az általam személyesen nem is ismert Simicska Lajos támogatásával, akik legalább 25 éven keresztül valóban lekötelezettjei voltak. Lázár János ismét elárult valakit, akinek korábban lelkesen kereste kegyeit.

Mint azt Facebook-oldalamon már egy hete közzétettem, magánemberek adományaiból, szerződéssel, számlával igazoltan vásároltam reklámfelületeket a Publimont Kft-től, miután minden más vállalat elutasította közvetett megkeresésemet. Ha Orbán 2014-ben nem veszett volna össze addigi legjobb barátjával, rendszere már nyomokban sem tartalmazna sajtószabadságot.

– Ez a maradék sajtószabadság láthatóan zavarja a Fidesz-KDNP vásárhelyi vezetőit, nem hiába utasítanak el minden élő vitát, nem véletlenül nem kapok megszólalási lehetőséget a helyi tévében, rádióban. Az a groteszk helyzet állt elő, hogy ma az a Simicska Lajos a sajtószabadság utolsó bástyája, aki évtizedek alatt Orbán Viktor oldalán segített neki felépíteni a maffiaállamot.

Ui: Bár Havasi Katalin és mások sorozatos becsületsértő állításaira nem tudok minden alkalommal közleményben reagálni, ezek miatt feljelentést fogok tenni.

Dr. Márki-Zay Péter
független polgármesterjelölt”