Kos 03.21 – 04.20 Az utóbbi időben örvendetes módon meg tudta növelni a fizikai erejét. A jobb erőnlét azonban még nem jelenti azt, hogy lelkileg is eléggé felkészült a stresszre. Tehát a lelkierejét is edzenie kellene. Bár a sportok minden formája ebben is segíthetik, mégis leginkább a küzdősportok, vagy a jóga járulhatnak legjobban hozzá a stressztűrő-képessége fejlesztéséhez. A mai napon meg is láthat egy ilyen hirdetést.

Bika 04.21 – 05.20 Az uralkodó bolygóját érő kedvező uránuszi fényszög az újdonság és megújulás energiáival tölti fel önt személy szerint. Ön zárkózott típus, ezért lehet, hogy ebből a környezet nem érzékel mást, csak valami rejtélyes, Mona Lisa-i mosolyt az arcán. Elég azonban, hogy ön tudja, mitől is van ez a ragyogás önön. A vonzereje mindenesetre máris megnőhet. És tele lehet jobbnál jobb ötletekkel.

Ikrek 05.21 – 06.21 A gondok házán átvonuló bolygóstellium azt jelzi, hogy itt az ideje a visszahúzódásnak, az átértékelésnek. Kicsit magában kell lennie ahhoz, hogy az újonnan kialakult helyzetét átlássa. Bár önre jellemző, hogy azonnal belevág dolgokba, most egy kis lassulásra lenne szüksége. Meg egy jó tanácsadóra is, aki új üzleti, vagy szerelmi vállalkozásaiban jó tanácsokkal láthatja el. A pénzügyeket is át kell gondolnia.

Rák 06.22 – 07.22 Igaz ugyan a mondás, hogy sok beszédnek sok az alja, de ma mégis végre szóra kellene nyitnia a száját. Mivel ugyanis – igazi Rák módjára – az utóbbi időben nagyon is sokat hallgatott, és sok információt eltitkolt a legközvetlenebb hozzátartozói elől is. Most végre ki kell beszélnie magát. Ma estére teremtsen ehhez megfelelő körülményeket. Mert azt mondanom sem kell, hogy a hangulatától is függ a tálalás módja.

Oroszlán 07.23 – 08.23 A mai napon a Hold a jegyébe lép, ami a szokásosnál is érzékenyebbé, sőt, akár szerelmesebbé is teszi önt. Érdekes módon ez most még önt is zavarba ejti. A felfokozottság érzése különös, és különc kalandokra sarkallhatja önt estefelé. Arra vigyázzon, hogy kellemes és kedves embereket válasszon társaságául, mert a fokozott érzékenysége, nagyfokú empátiával is társul. Könnyen átveszi mások érzelmi rezgéseit.

Szűz 08.24 – 09.22 A munka rabjának érezheti magát ugyan, de paradox módon ez egyúttal most utat nyithat önnek a szabadság felé. Természetesen csak akkor, ha a munkája egyben önmegvalósítást is jelent az ön számára. Talán végre sikerül ráéreznie a hivatása igazi szépségeire. Most válhat igazán elhivatottá ennek révén. Ha pedig a jelenlegi munkahelye erre nem ad módot, akkor ma találhat végre egy másikat.

Mérleg 09.23 – 10.23 Jól alakulnak a dolgai: az anyagiak szempontjából valósággal minden elképzelését felülmúlja a jelenlegi helyzete. A mai napon is kivételes nyereségre, bevételre számíthat. Amit szerez, becsülje meg jól, hiszen tudja, nem mindig számíthat ilyen nagy fogásra. A szerencsén kívül persze az ösztönös megérzéseinek is sokat köszönhet. Valósággal ki tudja szagolni a pénzt, olyan jó a szimata hozzá.

Skorpió 10.24 – 11.22 Ez a nap a barátságok terén hozhat szerencsét a Skorpió szülöttek számára. A kapcsolatok házán áthaladó Szaturnusz az Uránusszal alkot kedvező fényszöget. Egy új kapcsolat stabillá válhat, vagy egy régi barátság megújulhat. Esetleg mind a kettő megeshet. Általában magányosabbnak érezheti magát mostanában, de éppen ez az érzés az, ami új kapcsolatok keresésére inspirálja önt. Barátkozzon bátran!

Nyilas 11.23 – 12.21 A személyiségére mindeddig túlságosan rányomta a bélyegét a Szaturnusz hatása, mely a jegyén halad át. Mostantól azonban az Uránusz frissességét is érezheti, ami jó hatással lehet az üzleti életben és a szerelemben is. A környezete ezt úgy érzékelheti, mintha csak kicserélték volna önt. A javára válhat ma minden találkozó, üzleti, vagy személyes megbeszélés. Valósággal kivirulhat mától.

Bak 12.22 – 01.20 Munkás, és sok változással, meglepő fordulattal teli napra számíthat megint, mint azt már bizonyára megszokta. A változásokat azonban egyre inkább kezdi élvezni is: mintha kezdene ráérezni a ritmusra. Már nem bántja, hogy nem minden a régi. Sőt, kezdi érteni azt is, hogy az új, a másféle út, miért is jó önnek. Az Uránusznak ez a megújító hatása a munkájában végre értelmet kaphat az ön számára is.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Szerelmi életében, a párkapcsolatában továbbra is a változatosság és átalakulás idejét éli. Ám, mostanra már jó eséllyel arra is rájöhetett, hogy ez nem kell, hogy feltétlenül az örökös partnercserét is jelentse az ön számára. Sőt: most végre olyan társra akadt, aki mellett ezt az újdonságot egy személyben megélheti. Ha pedig még nem, akkor a mai napon rálelhet az igazira.

Halak 02.19 – 03.20 Uralkodó bolygója a szenvedélyességet tápláló Plútóval áll ma is konstellációban. A szerelemből azonban csak annyit érdemes komolyan vennie, ami valóban meg is valósítható. Persze nem csak az együtt töltött idő hosszában mérhető egy kapcsolat értéke. A Plútó jelenléte a mélytudat szerepét emeli ki: az értelem számára nem megmagyarázható ez az érzelem. Ettől mély, gyötrő, értelmetlen, és – elkerülhetetlen.

Forrás: blikk.hu