2011 év végén táncoltathatták meg először az izmaikat a mozogni vágyók a Kriko Gym-ben, ennek pedig már kicsivel több, mint hat éve. Kristó Endre edzőterem vezető és csapata pedig gondoskodtak arról, hogy az ünneplés méltó legyen. Habár a hivatalos születésnaphoz képest bő egy hónappal később jött össze az ünneplés, a durranás így csak még nagyobb volt. A Kriko Gym ugyanis közel 150 négyzetméterrel bővült, egy teremmel, ahol újabb kardiogépeket helyeztek el, míg a másikban csoportos órák megtartására nyílik lehetőség. Ez pedig nem mindegy, ugyanis a hölgyek részére egy új női öltözővel is készülnek, igaz erre néhány hetet még biztosan várni kell.

A tervek szerint a nagyteremben órarend alapján lehet majd jelentkezni az egyes mozgásformákra, amelyek közül néhány már január 27-én megmutathatta magát. Királyné Sinóros Anett a gyerekek számára tartotta Kriko Kids edzését, majd Szántai Zsani aerobik edző adott egy kis ízelítőt az általa képviselt mozgásokból. Maksa Edina saját fejlesztésű Max Out intervallum és Max Round köredzését mutatta be, Bagi Mátyás pedig a vasárnapi edzéseket is túlszárnyalva igyekezett izzasztani.

A születésnapnak sztárvendége is volt, Molnár Péter többszörös testépítő világbajnok tartott szemináriumot és bemutató edzést a résztvevőknek, aki ráadásul annak idején a nyitás napján is tiszteletét tette a Kriko-ban.

„Péter egy nagyon kommunikatív ember, aki nagyon komoly háttérrel rendelkezik. Nem csak sportoló, hanem a népembere is, bárkivel beszélget, mindig fel tudja tölteni az embert és komoly motivációt tud adni, ráadásul nem csak a sport szerelmeseinek. Így nála jobb embert nem is hívhattunk volna” – mondta el Kristó Endre.

Molnár Péter részéről a kommunikációban valóban nem volt hiba, számos története és anekdota került elő, viszont nem csak a száj, hanem az izmok is komoly mozgásba lendültek. Péter kőkemény melledzéssel készült a születésnapra, amit egy szintén születésnapos Krikos edzőtársként élhetett át. Másnap pedig az izomlázon osztozhatnak majd a felek.

Na, de hogy milyen volt ez a hat év, arról az illetékest, Kristó Endrét kérdeztük.

„Mozgalmas és munkával teli volt. Folyamatosan azon dolgozom, hogy az emberek elégedettek legyenek és megpróbálok mindig fejlődni, azt gondolom, hogy ez a mai világban nagyon fontos. Kell, hogy az emberek lássák a törekvést. Azt gondolom, hogy egy edzőtermet megnyitni és üzemeltetni sem kevés energia és anyagi ráfordítás. Ha még bővülni és fejlődni is tud valaki, ez pedig egyébként az élet minden területére igaz, akkor az már óriási sikernek könyvelhető el. Úgy látom, hogy a vendégeink is észreveszik és szeretik, hogy mindig előállunk valami újjal.”

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy vannak sportolók, akik tulajdonképpen a ti sportolóitok és nagyon komoly eredményeket érnek el.

„Igen, nagyon-nagyon sok bajnok került ki innen. A Kriko Team az a csapat, ahol a testépítők, az erőemelők, erősemberek igazán otthon érezhetik magukat. A második otthonuk ez a hely. Sok bajnok került ki innen, nehéz lenne felsorolni őket, volt olyan is, aki a nulláról kezdte és egy-két év alatt felért a csúcsra és komoly eredményeket ért el. Ez azért van, mert a sportot tartjuk szem előtt,  nem más a fontos és megfelelő háttérrel rendelkezünk.”

Mit adott neked a Kriko Gym?

„Nem unatkozom, az biztos. Nincs olyan, hogy otthon hempergek az ágyban és azon töröm a fejem, hogy mit kellene csinálni és hogy legyen. Mindig van mit tenni. Ez a jó az egészben. Nem tagadom, hogy vannak néha gondok, sok a tennivaló és az ember időnként besokall. Viszont mindig van kiút és mindig van egy irány, ami alapján lehet fejlődni és tovább menni. Azt gondolom, hogy rengeteg pluszra és pozitív dologra tanított meg ez a hat év.”

Mit is lehetne ehhez hozzá tenni. Boldog születésnapot!

szcs