A PI vizet a japánok fedezték fel, amikor a növények fiziológiáját tanulmányozták. Rájöttek, hogy a növényekben nem „átlagos víz” van, vagyis nem hatos vízfürtű molekulák alkotják, hanem kisebb, hármas vízfürtök. Ez az “élő víz” található meg minden élő szervezetben. A természetes vizek rezgéstartománya 128 herz, a PI vízé 53,2 herz, annyi, mint az élőlényeké. Az köztudott, hogy a szervezetünk nagyobbik része víz. Amikor megszületünk, 96 százalékban PI vizet tartalmaz a szervezetünk. Ahogy idősödünk, úgy romlik a bennünk lévő víz minősége, a természetes halál beálltakor már csak 58 százalék PI vizet tartalmaz a testünk. A szervezet jelzi a PI víz csökkenését az öregedéssel, de a betegséggel is. A PI vízben nincs romlás, bomlás.

A japánok adták ennek a víznek az elnevezést, hiszen ők ki-nek vagy pi-nek nevezik azt az energiát, amit a kínaiak csi-nek neveznek, de amit nullponti energia, vákuumenergia néven is ismerünk. Európába dr. Fülöp Lászlónak köszönhetően jutott el a PI víz.

A PI vizet csapvízből lehet előállítani egy speciális berendezés segítségével. Első lépésként a víz egy nagyon komoly tisztítóberendezésen megy át, több fázisban, amely az összes lebegő szennyeződést eltávolítja, majd egy aktív szénszűrő berendezés gondoskodik arról, hogy a fertőtlenítő szerektől, kemikáliáktól, szagoktól, gázoktól is megtisztítsa a folyadékot. Ezután kerül be a PI víz gépbe, amelyben először egy korallszűrő berendezés tisztítja tovább, majd bejut az örvénykamrába, ahol energia golyók töltik fel a vizet bioenergiával.

PI víz fogyasztása segíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását, csökkenti a stressz-érzékenységet és lassítja az öregedést. Az egészségtelen táplálkozás miatt, az emberi szervezet, jellemzően elsavasodik, emiatt pedig egyre gyakoribbá válnak a daganatos betegségek. Erre a problémára megoldás lehet az oxigénes, lúgos Pi-víz fogyasztása.

A PI víz nem csak emberi fogyasztásra alkalmas, hiszen a humán PI víz mellett létezik az úgynevezett ipari PI víz is. Ez alkalmazható a mezőgazdaságban (például bio-gazdálkodásban, állatok itatására is alkalmas – tehenek esetében képes megnövelni a tejhozamot, de egészségesebbek is lesznek tőle az állatok, így a húsuk is finomabb és jobb lesz); és akár építkezéseknél is lehetne használni (ha a betont ipari Pi-vízzel kevernénk, annak keménysége mintegy 30-40 százalékkal nagyobb lenne, sokkal tömörebb, masszívabb lenne az eredmény).

Mindenki maga dönt arról, hogy akar-e egészségesen, sokáig élni. Ha úgy döntenek, hogy akarnak, akkor várja Önöket Kispál László az Élet Forrása Biocentrumban, Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 54. szám alatt. Hétköznapokon 9-17 óra között tart nyitva az üzlet (fél 1-től 2 óráig van ebédszünet, ilyenkor van házhozszállítás, amely ingyenes). Telefonon is érdeklődhetnek, és akár rendelhetnek is: 30/9-456-180. A PI-víz vásárlásához kérjük, vigyenek magukkal saját palackot, amennyiben nincs, az első vásárláskor azt is beszerezhetik az Élet Forrása Biocentrumban.

Folyamatosan van akció is: az új fogyasztók 45 százalék kedvezménnyel vásárolhatják a PI vizet egy hónapig. A humán PI víz literenként 55 Ft (új fogyasztóknak 30 Ft), a lúgos-oxigénes változat pedig 85 Ft-ba kerül (új fogyasztóknak 50 Ft).

Kiskata