Kos

Lehetséges, hogy egy fontos időpontról megfeledkezik. Könnyen előfordulhat az is, hogy régi ismerősökkel fut össze, nagy örömet fog okozni ez a találkozás.

Bika

Ma felerősödnek megérzései, jól teszi, ha figyel rájuk. Kreatív vénáját teljes mértékben ki tudja élni. Bízzon az ösztöneiben, érezze jól magát a hétvégén.

Ikrek

Legyen körültekintő, ha éles szerszámokkal dolgozik, és erősítse meg immunrendszerét, mert a baleseteken kívül most vírusok is fenyegetik egészségét! Harcok helyett törekedjen a kompromisszumokra, az így megspórolt energiát hasznosabb dolgokra is fordíthatja.

Rák

A bolygók az újrakezdés idejét jelzik. A régi, működésképtelen dolgokat el kell engednie! Merjen új tevékenységekbe kezdeni, egyszerűen tegye azt, amit a szíve diktál.

Oroszlán

Oda kell figyelnie mindenre, ami nem stimmel, akár anyagi gondokról, akár párkapcsolati krízisről van szó. Ne hibáztassa magát, inkább tegyen lépéseket a megoldás érdekében!

Szűz

Szavaival most több eredményt érhet el, mint tetteivel. A fontos dolgokat mégis halassza későbbre, ez az időszak nem alkalmas a döntéshozatalra, csak arra, hogy támogatókat toborozzon maga mellé.

Mérleg

Előtérbe kerülnek családi és baráti kapcsolatai, jól érzi majd magát szerettei körében. Ha teheti, szervezzen vendégséget, baráti találkozót! De ne túl későn – pihennie is kell, hogy a jövő hét kihívásainak maximálisan meg tudjon felelni.

Skorpió

Intenzív érzések kerítik hatalmukba, ne féljen megélni ezeket! Ha egyedülálló, ma megismerkedhet valakivel. Szerelem első látásra – ezt jelzik a csillagok!

Nyilas

Ha képes belátni, hogy ma mindenhez több időre van szüksége, és eszerint osztja be teendőit, akkor nem fognak összecsapni a feje fölött a hullámok. Takarékoskodjon energiáival, pihenjen minél többet!

Bak

Kerülje a sötét, kihalt helyeket, sőt szerencsésebb lenne, ha most mindenhová kísérővel menne! Ha szerelmi életében problémák adódnak, legyen türelmes a partnerével!

Vízöntő

Remek időszak kínálkozik arra, hogy tanuljon, új készségeket alakítson ki magában – voltaképp a legjobb az lenne, ha újra beülne az iskolapadba. Minden olyan tevékenységben sikeres lesz, amely elmélyülést, gyakorlatias gondolkodást vagy elemzőmunkát igényel.

Halak

Bátorságra, kitartásra és önmagába vetett hitére lesz szüksége ahhoz, hogy sikereket érjen el. Most könnyen talál megoldást minden problémára, amivel a környezetében élők is bőséggel ellátják – muszáj lesz határt szabnia a segítségnyújtásnak.

Forrás: astronet.hu