Kos 03.21 – 04.20 Nagy lendülettel kezdi ezt a napot: hiába, inspirálja a közelgő hétvége, meg amit attól vár. Nem is kell holnapig várnia, akár a mai estére szervezhet randevút: a szerelmével, vagy a barátaival. Nagy beszélgetések várnak ma önre, feltárhatja a lelkét, és másokba is beleláthat. A lelki emelkedés előtt azonban még egy kis szellemi-fizikai küzdelemben lesz része a munkahelyén.

Bika 04.21 – 05.20 Még mindig hajlamos olyasmiken is kiborulni, amin pedig nem kellene. A főnöke elvárásai nem lehetetlenek, csak egy kicsit össze kellene szednie magát, és önnek is haladnia kellene a korral. Ne idegenkedjen annyira a modern kor vívmányaitól! A hatalom embereivel is összetűzésbe keveredhet a mai napon, ezért jobb, ha ma betart minden szabályt. A közlekedésben és az adózásban is.

Ikrek 05.21 – 06.21 Ön hajlamos lehet elveszni a részletekben, és ezért sokkal lassabban halad a munkájával, mint ahogy arra módja lenne. Próbáljon meg kicsit nagyvonalúbban bánni a dolgokkal! Ha valamilyen problémát nem tud egyedül megoldani, akkor ne szégyelljen segítséget kérni! Vannak csodás képességű kollégái, nem szégyen, ha kikéri a véleményüket. A kompromisszumkészségén kellene javítania.

Rák 06.22 – 07.22 Egy olyan problémával szembesülhet a mai napon, amit valaha kényelmességből a szőnyeg alá söpört. Most már nem halogathatja tovább a megoldást, mert ha most nem ragadja meg a dolgot a gyökerénél, az előbb-utóbb a fejére fog nőni sajnos. A pénzügyi természetű gondok lehetnek a legsürgetőbbek: kérje ki egy szakember, könyvelő tanácsát, ha ön képtelen a megoldására.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Az uralkodó bolygóját nehéz fényszöggel éri az Uránusz sugárzása: nyugtalan, kellemetlenségekkel és változásokkal teli időszakot él át, de ha most jól veszi az akadályokat, akkor azzal egyben meg is újulhat. Az is lehet, hogy a körülményei rákényszerítik önt arra, hogy modernizáljon, fejlesszen valamit. Ez most nem esik jól, de később még hálás lesz ezekért a kényszerítő körülményekért.

Szűz 08.24 – 09.22 Ön mindig is jó volt a csapatmunkában, sőt, ezen a módon tudja csak igazán kibontakoztatni a saját képességeit. Ha ön már régóta van a szakmájában, akkor pedig egyre inkább vezetővé érhet meg, akár pozícióváltásra is sor kerülhet a közeli jövőben. A Merkúr helyzete ma azt jelzi, hogy a megérzései vezetik a döntéseiben, amire a társkapcsolati helyzete is befolyással lehet. Az önállósága, a kreativitása szerepet kap.

Mérleg 09.23 – 10.23 Végre hagyja maga mögött a múlt elkeserítő emlékeit! Úgy tud hátat fordítani a dolgoknak, egyik pillanatról a másikra, mintha azok meg sem történtek volna. Egyesek talán hálátlansággal, vagy hűtlenséggel vádolhatják, de ha önnek így a jó, akkor ne törődjön a szavaikkal! A legfontosabb, hogy önmagához legyen hű! A célok megkeresése még mindig nem könnyű, de először a koloncoktól kell megszabadulni.

Skorpió 10.24 – 11.22 Ha új irányt akar adni a karrierjének, akkor a mai nap tökéletes lehet a döntéshozatalra. Valamilyen állásinterjúra is jelentkezhet, vagy legalábbis szétnézhet az álláspiacon. A kommunikációjában ugyan ma érvényesülhet egyfajta gátlásosság, de legalább azt elkerüli, hogy feleslegesen fecsegjen, szószátyárkodjon. Ha önéletrajzot készít, abban is kerülje a sallangokat! Legyen tömör és célratörő!

Nyilas 11.23 – 12.21 A pénzügyekben drámai lehet a helyzet, de ha vannak tartalékai, akkor azok segítségével most kilábalhat a bajból. Az is lehet, hogy valaki más kér most éppen öntől segítséget, aki a múltban éppen önt segítette ki. Nem kérdés, hogy mi a teendője! Ha valamilyen betegsége van, akkor lassan elkerülhetetlen, hogy kezeltesse azt. Egy most kezdődő kórházi ápolás nagyon sikeres lehet, érdemes belevágnia.

Bak 12.22 – 01.20 Mostanában sokat kellett szerepelnie, ám a mai napon ismét háttérbe szorulhat. Ám ez már nem az a fajta háttérben maradás, amitől a közelmúltban annyira szenvedett! Most sokkal inkább önkéntes visszahúzódásra kerülhet sor, amikor is másoknak akar teret adni, miközben azért továbbra is ön irányítja őket. Így úgy tehet szert nagyobb hatalomra, hogy közben láthatatlan marad.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Nehéz időszakon megy keresztül, melynek oka nem a körülményekben rejlik, hanem valójában saját magában. A jegyét közelítő Nap saját uralkodó bolygójával, az Uránusszal áll kedvezőtlen fényszögben, ami miatt úgy érzi, hogy képtelen jó döntést hozni: valamiről mindenképpen le kell mondania. Ez így is van, és éppen ezért a kivárás lehet a legjobb taktika. De ha mindenképpen döntenie kell, akkor legyen ma szerény!

Halak 02.19 – 03.20 Borúsnak látja a helyzetét, de ennek oka saját lelki borultságában rejlik inkább, mintsem a tényleges rossz körülményekben. Az igazság az, hogy több pihenésre lenne szüksége, mert testileg és lelkileg is nagyon el van fáradva. Ha teheti, már is vegyen ki szabadságot, vagy a hétfővel toldja meg majd a hétvégéjét. De ha maradt még tavalyról áthozott szabadsága, akkor most vegye ki mindet! Pihenni muszáj!

Forrás: blikk.hu