Kos 03.21 – 04.20 Szeretne a háttérben maradni, de úgy, hogy valójában mégiscsak ön irányítson. Most azonban fel kell adnia ezt a kényelmes pozícióját, ha továbbra is a kezében akarja tartani a vezető szerepet. Meg kell mutatkoznia, s fel kell fednie a kártyáit is. A jó lehetőség ma akkor pottyan az ölébe, ha vannak, akik tudnak az ön ambícióiról. A tehetségét már ismerik, de azt is tudatnia kell, hogy van önben elszántság.

Bika 04.21 – 05.20 Ön igazán mestere a halogatásnak: nem szeret semmit sem elkapkodni. Ma mégis össze kell kapnia magát. Gyors reagálás szükségességét, és kapkodást jeleznek mára a csillagok. Azért, ami igazán fontos, tehát a társkapcsolatát, a szerelmet illető kérdésekben ne engedjen a sürgetésnek! Ezen a téren a kapkodás egyenlő a rossz döntéssel. A pénz- és munkaügyek terén más a helyzet.

Ikrek 05.21 – 06.21 Többet kellene pihennie! Bár ön a kötelességeinek valósággal a rabjává vált, most mégis ez a javallatom. Agyonhajszoltnak és összezavartnak érezheti magát. A sok változás önt viselte meg a legjobban. Csend és nyugalom kell, és akkor, ha képes megnyugodni, a látása is letisztultabbá válik. A legjobb lenne, ha a mai napon még nem menne munkába. Vegyen ki szabadnapot, ha egy módja van rá!

Rák 06.22 – 07.22 Szeretne lezárni egy szakaszt az életében. Ám többféle módja van ennek a lezárásnak. Egy kapcsolatot is csak akkor kell végleg megszűntetnie, ha az nem alakítható át, ha az illető nem tud átmenni egy másik minőségbe. Ha úgy érzi, hogy jelenlegi társa valósággal börtönbe zárja, ha szűk látókörűnek érzi, még akkor is megpróbálkozhat a megújulással. Ehhez azonban az kell, hogy önnek is legyenek ötletei!

Oroszlán 07.23 – 08.23 Nem igazán úgy alakul ez a hét, ahogy azt szerette volna. A kollégái persze nem veszik észre az ön elégedetlenségét: valószínűleg nekik minden úgy felel meg, ahogy van. Eluralkodhat önön az az érzés, hogy egy szemétdomb tetején él. De ne legyen ön ennyire kritikus. Főleg ne hangoztassa ezt a főnökének. Az újításaival előállhat, de legyen türelmes a megvalósításban!

Szűz 08.24 – 09.22 A múlt, amiről azt hitte, már rég a ködbe veszett, most újra előbukkanhat az életében. Lehet ez egy régi kapcsolat, vagy egy régi helyszín, esetleg hobbi, vagy munka is. Az érdeklődése is mintha a régi lenne: a lelkesedése az ügy iránt teljesen visszatér. Annyira, hogy azzal még saját magát is meglepi. A környezete részéről is csupa pozitív visszajelzést kaphat. Annál is inkább örülhet, hogy bele mert vágni.

Mérleg 09.23 – 10.23 Különleges programra készül ma este: az egész napját az erre való készülődés köti le. Készüljön fel azonban minden eshetőségre: ha önnek kell mennie, akkor induljon jóval korábban! Különösen igaz ez, ha randevúra készül. Váratlan akadály merülhet fel, amely késlekedést okozhat. Egy randevúról pedig nem illik késnie. Főleg, ha ez épp az első. A boldogsága múlhat a mai napi összeszedettségén. Legyen szép!

Skorpió 10.24 – 11.22 Sportolni hívják önt a csillagok. A jegyében járó Mars a Jupiterrel karöltve azt próbálják meg elérni önnél, hogy a testedzést a szépsége és a testi-lelki egészsége érdekében is folytassa. A szervezetén is érzi már, hogy több mozgásra lenne szüksége. Rosszabb esetben nemcsak érzi, de látja is. Még rosszabb, ha más is látja, és szóvá is teszi. Nem mondhatja jogtalannak. Irány az edzés!

Nyilas 11.23 – 12.21 Ezt a napot az élvezeteknek és az örömöknek szenteli: jó ételekre, italokra, kikapcsolódásra vágyik. A legjobban teszi, ha egy étterem felé veszi az irányt a munka után. Ha sportosabb, és ad az egészségére, akkor egy wellness szálló fürdőrészlegét is meglátogathatja a Pazar lakoma előtt. A lényeg azonban, hogy estére legyen valami muzsikaszó is: a hangok erejében bízhat, ezek átmossák a lelkét. Szóval e nélkül nem élhet.

Bak 12.22 – 01.20 A családjában valamilyen különleges évforduló, talán éppen az ön születésnapja, vagy más esemény készül, ami többek jelenlétét igényli. Kisebb utazásra is sor kerülhet a mai napon ezért, de az is lehet, hogy egy népes társaság önnél tesz váratlan látogatást. A barátaira, a munkatársaira is számíthat, ezért feltétlenül szerezzen be otthonra némi kínálni valót, nehogy zavarba kelljen jönnie!

Vízöntő 01.21 – 02.18 El kell döntenie, hogy egy felkérésre milyen választ ad. Lehet ez munkával, otthonnal, családdal vagy szerelemmel kapcsolatos felkérés. A mérlegelésnél, döntésnél azonban ne csak a saját érdekeire legyen tekintettel! Akkor jár jól ön is, ha mindenkire, aki önt körülveszi, tekintettel tud lenni. Ha így tesz, a mai napon a lehetetlenre is képes lesz. A világ az ön lábai előtt heverhet.

Halak 02.19 – 03.20 Szétszórtabb és figyelmetlenebb a mai napon. Sajnos azonban nemcsak a főnöke, de saját maga is a megszokott tökéletességet várná el megint önmagától. A Neptunusszal kapcsolatban álló Merkúr okozza, hogy a szokásosnál is révetegebb: mintha ködökben úszna. Az igazság az, hogy önnek is szüksége van egy kis álmodozásra. Még ha oda is kozmál az a leves, és a betűk össze is kavarodnak a számítógépében.

Forrás: blikk.hu