Kos

Kedvezőtlen hírt hall a nap folyamán. Azért ne idegeskedjen, az semmit sem old meg. Próbálja végiggondolni, mikor és hol lépett rosszul, és főként, hogy merre tovább… Meggondolatlanul ne cselekedjen, kérje ki a párja, vagy a barátai tanácsát! Estére már tudni fogja a megoldást!

Bika

Mások értetlenkedése miatt zátonyra futhat az, amibe most belekezd. Ezért a fontos újításokat hagyja későbbre, amikor majd ötleteivel nyerő helyzetbe kerül. Foglalkozzon inkább magával, menjen fürdőbe, szaunázni!

Ikrek

Egyhangú, sőt lehangolt lehet ma reggel. Most már szüksége van egy kis lelki felfrissülésre! Felvetődik egy nagyszerű buli lehetősége. Szakítson időt a szórakozásra! Az esti órákra már jó hangulatot jeleznek a csillagok.

Rák

Bajban lévő barátja vigasztalásra és törődésre vágyik. Segítsen neki, hallgassa meg, és okuljon Ön is az esetből! Az estét szánja pihenésre, töltse olvasgatással, filmnézéssel az időt.

Oroszlán

Minden a legnagyobb rendben van Ön körül. Szórakozást, derűt jeleznek a csillagok. Természetes stílusával, egyéniségével vonzza az embereket. Mindenkihez van egy-két kedves szava, és ezzel elbűvöli társaságát.

Szűz

Ossza meg ma érzéseit, félelmeit, gondjait, de örömeit is másokkal. Boldoggá fogja tenni, ha beszélgethet valakivel, ha kiöntheti a szívét. Ma tudatosodik Önben, hogy kinek komolyak a szándékai, és kinek nem.

Mérleg

Kiváló napra számíthat. Remek információt kap, és máris megteheti az első lépést, senki nem állja útját. Tétovázásra sem oka, sem ideje nincs, cselekedjék mielőbb. A barátaival töltött este sok vidámságot, örömet ígér.

Skorpió

Most igazán nem panaszkodhat, kitűnően érzi magát. Ön biztosan áll a lábán, és jól szervezett életet élhet. Ez a stabilitás boldoggá és elégedetté teszi.

Nyilas

Úgy érzi, mintha minden másképp alakulna, mint ahogy eltervezte. Később azonban tisztázódnak a félreértések. Egy apró ajándék, amit kap, nagy örömet okoz. Legyen türelmes, és partnere döntéséhez adjon némi időt…

Bak

Túl sok feladata van ma, ezért zaklatott, és úgy érzi, nem tud semminek sem eleget tenni. Próbáljon meg rangsorolni és koncentrálni a legfontosabb ügyekre, meglátja, hogy mindennel tud végezni. Este lazítson; ne tétovázzon, ha társaságba hívják.

Vízöntő

Talán kedve támad arra, hogy valamilyen változtatást hajtson végre az otthonában. Csavarogjon egyet, nézze meg a kínálatot, de a nézzen körül a webáruházakban is, mert most szerencséje lehet a vásárlásoknál!

Halak

Elvonják ma a figyelmét arról, amit csinálnia kell, és ez nem kis kellemetlenséggel jár. Keressen megoldást arra, miként szervezhetné meg sikeresebben az életét.

Forrás: astronet.hu