Ismét teljesen megtelt a Hódtói Sportcsarnok vasárnap délután, Hódmezővásárhelyen. Az apropó az ingyenes Ezt válaszd! edzés volt, amit Bagi Mátyás vezényelt. Sok új arcot lehetett látni, de volt egy ember, akinek már maga az edzés nem volt újdonság, viszont először állt a fényképezőgép másik oldalán. Szeri Csabáról, a Rádió 7 és a Promenad.hu munkatársáról van szó, aki becsületesen végig nyomta az edzést.

Csabi és Mátyás már régóta jó barátok, és az év első Kívánságműsorát együtt tolták le a Rádió 7 stúdiójából. Aznap Csabi ígéretet tett arra, hogy el fog menni egy edzésre, és nem csak mint fotós, hanem mint sportember.

Muszáj szavatartónak lenni, illetve megfogott az is, amiről beszélgettünk adásban. Muszáj kicsit egészséges lenni, és kell a mozgás. Volt bennem egy kis félsz, mert láttam már az edzést, de valahol el kell kezdeni. 3-4 hónapja nem sportoltam semmit, az esküvőm óta nem mozogtam, mert házasság után már miért is?!” – mondta el Szeri Csaba.

Szeri Csaba és Bagi Mátyás

A Rádió 7 műsorvezetője megemlítette, hogy a tervei szerint rendszeresen járni fog a vasárnapi crosstraining edzésekre, feltéve, ha túléli a mostanit. Csabi tehát már bevállalta, a sor most a többi rádiós munkatárson van, hogy bebizonyítsuk, hogy mi nem csak beszélünk az egészséges életmódról, hanem teszünk is érte valamit.

A feladat adott, minden vasárnap van lehetőség a mozgásra, és a fittség elnyerésére. Találkozzunk jövő héten!

Sz.Viktor