Kos

A csillagok és bolygók állása olyan esélyt jelez, amely hozzájárul a szakmai előre lépéshez és az önmegvalósításhoz, ám bátorságot és kockázatvállalást követel meg Öntől.

Bika

Kicsit kötekedős hangulatban lehet ma. Pedig az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket hibáikra, főleg ha azokat sikerült eddig eltitkolni. Hagyja abba a kérdezősködést és vonuljon vissza! Ezzel mindenkinek jót tesz – saját magának is!

Ikrek

Egy esetleges családi befektetés most nagyon nagy figyelmet igényel Öntől is. Ne tervezzen mára semmit, járja körbe a témát, kérdezősködjön, és olvasson utána a témának. Szakértők tanácsát feltétlenül kérje ki.

Rák

Rendkívül kellemes híreket kaphat a délután folyamán. Karrierje és jövedelme is függhet a most kapott információktól. Viselkedjen olyan kedvesen és előzékenyen, ahogyan szokott!

Oroszlán

Lehet, hogy kellemetlen híreket kap a szüleiről, vagy más, idősebb rokonáról a délelőtt folyamán. Beszéljen velük, mondja el nekik a kételyeit és a bánatát!

Szűz

A párkapcsolati kérdések kerülnek előtérbe. A szívügyek területén most a szokásosnál elfogultabban viselkedhet. Mérlegeljen mielőtt cselekszik, vagy bármit mond. És főleg ne ítélkezzen elhamarkodottan!

Mérleg

Életfelfogásában és viselkedésében is változtatásokra van szüksége. Térjen át egy egészségesebb életmódra, nemcsak a lelkiekben, hanem fizikailag is szüksége van egy kis fiatalításra.

Skorpió

Ha nem ért egyet egy ismerőse véleményével, ma ne hangoztassa a nemtetszését. Igyekezzen kiegyensúlyozott, jó viszonyt kialakítani mindenkivel. Legyen minél diplomatikusabb.

Nyilas

Sok kicsi sokra megy – ez a közmondás most az élete minden területére igaz. Problémáit bátran ossza meg kedvesével, ne hagyja őket feltornyosulni, már az is segíthet, ha egyszerűen csak kibeszéli magából, ami bántja.

Bak

Most nem hagyhatja el magát, mi több, Önnek kell másokat felvidítania! Mutassa meg nekik az élet pozitív oldalát.

Vízöntő

A bolygók most hajlamosíthatják Önt a túlköltekezésre. Erre nagyon figyeljen, mert pár nap alatt felboríthatja az egész havi költségvetését… A ma estére szóló meghívást fogadja el.

Halak

Most az anyagiak körül forognak a gondolatai. Ha jelenleg rossz szériában is van, nincs oka aggodalomra, mert előnyös változások várhatók. Szép szerelmi kalandban lehet része, de csak ha nincs harmadik fél a kapcsolatban, egyik oldalról sem.

Forrás: astronet.hu