Kos 03.21 – 04.20 A szerelembolygó az ön uralkodó bolygóját támogatja barátilag. Ennek köszönhetően ön egy baráti közeledést ma könnyedén félreértelmezhet, szerelemnek véli, ami pedig nem az. Persze sok minden lehet még belőle, de ha eleve kétséges helyzetet teremt, akkor megakadályozza a kibontakozást. Elveszthet egy barátot, és nem biztos, hogy elnyeri a szerelmet. Legyen tapintatos!

Bika 04.21 – 05.20 Talán a lustasága, vagy kényelemszeretete, amit nevezhetünk akár fáradtságnak is, de az is lehet, hogy valamilyen mozgásszervi betegség kényszerítette önt az utóbbi időben visszafogottságra. Ám itt az ideje a rehabilitációnak. Mozogjon többet, legalább úgy, hogy sétál, gyalog jár. Ha a háta fáj, akkor viszont ideje, hogy kiváltson egy uszodabérletet. Még ma tegyen így, ne halogassa tovább!

Ikrek 05.21 – 06.21 Értelmetlenül aggodalmaskodik a munkáját illetően. Folyamatosan nagyon kedvező visszajelzéseket kap, a kollégái és a főnökei is megbecsülik és számítanak önre. Ne üljön fel az ijesztgető, félelemkeltő munkahelyi pletykáknak! Minél bizakodóbban látja a helyzetét, az annál jobbá is válhat. Higgyen magában, és terjessze ezt a jóravaló hitét a kollégái között is! A jó hír hozóját szeretik.

Rák 06.22 – 07.22 Már éppen úgy gondolná, hogy minden a legnagyobb rendben van ön és a kedvese között, erre az váratlanul előhozakodik egy régi sérelemmel. Ön úgy érzi, hogy ez most valami teljesen a hajánál előrángatott téma, és ezért nem is képes megérteni, hogy miért is tesz ilyet. De valószínűleg van valami oka annak, hogy éppen most történik ez meg. A tudattalan tartalmak élednek meg önben is ily módon. Fel kell oldania!

Oroszlán 07.23 – 08.23 Itt az ideje, hogy végre elővegye a gyengédebbik énjét. Ön szereti elrejteni az érzéseit, talán azért is, mert fél a sérülésektől, vagy attól, hogy nevetségessé válhat. A mai napon azonban a jegyén áthaladó Hold egyszerre teheti fülig szerelmessé, és mérhetetlenül féltékennyé is egyben. Pedig akire gyanakvón haragszik, nem is tudja, hogy ön mennyire lángol érte. Fedje fel az érzéseit!

Szűz 08.24 – 09.22 Minden kapcsolatban vannak konfliktusok, viharok: nem csodálkozhat azon, hogy az önében is. Persze ön rózsaszín tündérmesének álmodta a társkapcsolatát. Igen, a felhők felett mindig ragyogás van. Oszlassa el a fellegeket! Ha azonban ön is csak beleköt a társa minden szavába, ha minden kritikát személyes sértésnek érez, akkor csak növeli a felhőzetet! És főként ne rivalizáljon a társával!

Mérleg 09.23 – 10.23 Rosszul érezheti magát mostanában a családjában. Azok a dolgok, vagy személyek, akik régen olyan kedvesek voltak a szívének, most a fejlődése akadályának tűnhetnek. Nem kell azonban teljesen megszabadulnia tőlük. Csak változtassa meg a viszonyukat! Önnek elsősorban több szabadságra lenne most szüksége, és az önmegvalósítását kellene mások érdekei elé helyeznie. Találjon egy hobbit magának!

Skorpió 10.24 – 11.22 Nem kellene mindent azonnal kimondania! Lehet, hogy jó ötletei vannak, az is lehetséges, hogy az igazságérzete most különösen tisztánlátóvá teszi. Viszont éppen ezért ma még talán túl harcosra, túl vehemensre sikeredne a megszólalása. Egyelőre jobb lenne magában tartania a véleményét, és kicsit formálnia, kiegészítenie. Az esetleges ellenvéleményeket mérlegelve később jobb módon adhatja elő, amit ma rosszul.

Nyilas 11.23 – 12.21 Ugye ön sem akarja, hogy minden terve kudarcot valljon. Ha így van, akkor legjobb, ha nem engedi befolyásolni magát senki által, és végre azt teszi, amit igazán akar. Különben, ha mindig másnak akar megfelelni, biztos a kudarc. Ugyanakkor, azt mégis jól teszi, ha az akaratát valahogy palástolni tudja. A kerülőutak most jobban bejöhetnek önnek, mint a nyílt küzdelmek.

Bak 12.22 – 01.20 A mai napot, ha nem is teljes egészében, de mégis csak a családjának szenteli. Igaz, az otthon gondjai (talán megint a rendrakás) kötik le nagyon, de közben valamilyen családi programot, vagy közös befektetést is előkészíthet. Amit ma megtehet ez ügyben, ne halassza holnapra! Holnap drágább lehet már. Az Interneten még ma foglalja le a közös nyaralásukat, vagy egyenesen vigye el a családját egy kisebb kiruccanásra!

Vízöntő 01.21 – 02.18 Vigyázzon ma, hogy hogyan reagál le bizonyos helyzeteket! Komoly veszteség érheti, ha rosszul válaszol egy kiélezett munkahelyi szituációban. A főnökével semmiképpen nem lenne jó ujjat húznia, de a kollégái érdekeit is respektálnia kell. Ma hajlamos lehet mindenkiben ellenséget látni, és úgy érzi, hogy a kritikájuk nem a munkáját, hanem a személyét érinti. Pedig ebben nincs igaza!

Halak 02.19 – 03.20 Ha visszás helyzetbe csöppen a munkahelyén, akkor sajnos be kell látnia, hogy csak azt kell épp megennie, amit főzött. Valamilyen szinten ugyanis ön is felelős a kialakult helyzetért. De éppen ezért jóvá is tudja tenni. A mai napon készüljön fel valamiféle új stratégiával, amit holnaptól bevethet. A kedvese és talán valamelyik barátja is jó tanácsokkal szolgálhat. Ha új helyzetet akar, önnek is változnia kell!

Forrás: blikk.hu