Este 8 órakor vette kezdetét a városi szilveszteri mulatság Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren. A fellépők, a Végletek zenekar, a Flip Unit és a Supernem zenekar voltak.

Több mint fél ezren gyűltek össze a város szívében, hogy együtt búcsúztassák az óévet és köszöntsék 2018-at. A meleg forralt bor, az alkohol és a dudák, valamint a háttérben folyamatosan durrogó tüzijáték szerves részei voltak a hódmezővásárhelyi szilveszternek.

Varga Anikó, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ intézményvezetője elmondta, hogy a tavalyi hideghez képest idén rendkívül jó idővel kedveskedtek az égiek.

“Örülök neki, hogy ennyien eljöttek. A zenekarok és a Flip Unit produkciója is nagyon jól sikerült szerintem és már nagyon várjuk a tűzijátékot”- mondta Varga Anikó.

A Supernem és a Végletek zenekarok rockos, zúzos hangvételű zenével szórakoztatták a téren összegyűlt nagyérdeműt. Szögi Ödön, a hódmezővásárhelyi Végletek zenekar énekese elmondta, hogy nagyon jól érezték magukat. Elárulta, hogy 2018-ban egy vadonat új kislemezük is meg fog jelenni, amelyen 3 szám lesz.

“Új megközelítésű zenékkel készülünk. A megszokotthoz képest többek közt változni fog a számaink szövege. A továbbiakról viszont egyelőre nem árulhatok el többet” – mondta Ödön.

A pörgős zenék mellett, a tüzes hangulatról a Flip Unit extrém tűz show-ja gondoskodott. A fellépés rendkívül látványos volt, ezért a műsort félkörívben körülálló tömegben mindenki azon volt, hogy megörökítse a produkciót a telefonjával.

Rendkívül eseménydús volt 2017, így az új év kapujában a promenad.hu össze is foglalta két cikkben az óév legfontosabb eseményeit. Az 1. félév összefoglalóját itt, míg a másodikét ide kattintva találja. Éjfélkor elkezdődött a várva várt tűzijáték, ami után mindenki indult tovább, hogy megtegye azokat az első lépéseket, amikkel megindul 2018 felé.

n.j.