A karácsonyi menü íze még alig olvadt el a szánkban, Bagi Mátyás ingyenes edzésén már a bejglifutással eredtek a kilók és esetleges zsírpárnák nyomába, hogy végleg elüldözzék őket.

A 2017-es évből alig valamivel van több, mint egy nap. A fogadalmak időszaka ez. Bagi Mátyást is megkérdeztük, milyen elhatározással vág neki 2018-nak. A funkcionális tréner nagy tervekkel készül: a kőfalon kívülre is szeretné kiterjeszteni az ingyenes edzéseket, ezzel minél több ember számára elérhetővé tenni a sportot, a mozgást.

Hódmezővásárhelyen ez már nagyon jól működik. Majd’ két éve élhetnek azzal a lehetőséggel a lakosok, hogy ingyen kapjanak szakszerű segítséget alakjuk formálásában, illetve mozogjanak egy kicsit, és ezzel tegyenek valamit az egészségükért. Emellett Bagi Székkutason rendszeresen tart edzéseket, a rendezvényeken is rendre ott van, mint elmondta, a székkutasi városvezetés mindig partner volt abban, hogy egy-egy sportos programmal kedveskedjenek az ott élőknek. Ezt szeretné 2018-ban még szélesebb körre kiterjeszteni.

Szeri Csabi és Bagi Matyi

Eggyel szinte biztosan növelni tudja az edzésekre járók körét a funkcionális tréner. Szeri Csaba, a Rádió 7 műsorvezetője ugyanis azt az újévi fogadalmat tette, hogy részt vesz (és még a gyakorlatokat is megcsinálja) a vasárnapi edzéseken. Csabi elszántnak tűnt, de a mostani órán egyelőre csak a pálya széléről, óvatosan szemlélte, mi vár rá 2018-ban.

ÉR.