Az álompár kapcsolata kívülről megingathatatlan volt. Nem valaki miatt költözött el otthonról Katinka. Hanem azért, mert férjére egy minden eddiginél durvább dühroham tört rá – értesült a borsonline.hu egy Hosszú családhoz közeli forrásból.

Mint köztudott, Shane Tusup nehezen kezeli az indulatait. Megannyi botrány fűződik a nevéhez, többször őrjöngött a medence partján, összeveszett versenybírókkal, melegebb éghajlatra küldött edzőkollégákat, és elő-előfordult, hogy a világ legjobb úszónőjével is minősíthetetlen hangnemben beszélt.

A bulvárportál úgy tudja, a kiváló tréner ezúttal az otthonukban tombolt, tört és zúzott.

Volt, aki azt mondta a lapnak, hogy a 29 éves férfit kórházba kellett szállítani, de ezt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója nem erősíthette meg: – Konkrét személy egészségügyi ellátására vonatkozó információt nem adhatunk, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom – mondta.

Mindenesetre az a hír járja, hogy a tréner szülei elsősorban nem a karácsonyi ünnepek miatt érkeztek ide Amerikából, hanem mert meghallották, mi történt.

Megkeresték Katinka nagypapáját és édesapját is, azonban egyikőjük sem kívánt nyilatkozni a történtek kapcsán. Érthetô, ha megviselte őket a botrány, főleg, hogy a háromszoros olimpiai bajnok velük van most Baján, testközelből élik át, szegény min megy keresztül.

Shane Tusup tegnap már munkába állt.

– Kérdezgette a gyerekektől, milyen volt a karácsony. Mi nem mertük megkérdezni tőle – mondta az egyik szülő.

– Nem meglepő, ha összeomlott Tusup. Ez a páros az elmúlt öt évben a belét is kihajtotta, nem pihentek egy percet sem. Nem csoda, ha kikészült Shane. Egy hosszabb pihenés mindkettőjüknek jót tenne.

Hosszú kezéről lekerült a jegygyűrű. November 22-én még az ékszerrel a kezén adott interjút, míg a karácsonyi Facebook-posztján már nem látható a gyűrű.

Forrás: szegedma.hu