Kos 03.21 – 04.20 A szürke fények, a hideg idő mindenkinél jobban hat a Kos jegyűekre. Fáradtnak, sőt lustának érezheti magát. Márpedig az utóbbi nagyon irritálhatja a kollégáit. Ha nem akar magának ellenlábasokat szerezni, legalább a látszatra ügyeljen! A merengésre való hajlama azonban egy dologban segítheti: zseniális ötlete támadhat arra, hogy hogyan egyszerűsíthetne le egy bonyolult feladatot. Kápráztasson el másokat is!

Bika 04.21 – 05.20 A széptevés sohasem esett a nehezére a Bika férfiaknak. Ahogy a csábítgatás a Bika nőknek. Most azonban valami komolyabbra vágyhat, ha társkapcsolatról van szó. Még az is megfordul a fejében, hogy házasodjon. Az illúziói most tökéletesek, bizony itt az ideje, hogy határozottságot mutasson ezen a téren. Ha pedig ön már házas, akkor is valami jó ötlettel állhat elő a ma estére vonatkozóan.

Ikrek 05.21 – 06.21 Lehet, hogy valami csalódás éri ma egy olyan emberrel kapcsolatban, akiben pedig nagyon is megbízott. Úgy látszik, már megint játszadoztak önnel. De, ha a lelke legmélyére néz, be kell látnia, hogy tulajdonképpen ön is okozója a csalódásának. Az illető tette csak válaszreakció az ön korábbi tettére. Ha azt akarja, hogy komolyan vegyék, önnek is komolyabbnak kellene mutatkoznia.

Rák 06.22 – 07.22 Ön igazi álmodozó. A mások szemében ez úgy tűnhet, mintha holdkóros lenne, mintha valami másik bolygón élne. Ez azért is lehet, mert mától a külvilág házán áthaladó Szaturnusz valósággal falat emel ön köré. A megközelíthetetlenség érzete lengi önt körül. Sokat javíthatna a megítélésén, ha többet beszélne a gondolatairól. Legalább a társával csevegjen naponta egy-két órácskát! De ez nem azonos azzal, hogy utasítgatja őt.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Rengeteg a tennivalója, de van valami, ami a tevés-vevésnél is fontosabb. A szellemi fejlődésében kellene valami nagyon fontos lépést megtennie. Ma a sors az útjába hozhatja azt az embert, aki ebben nagy segítségére lehet. Valószínűleg amit mond önnek, az nem teljesen új. De eddig olyasvalakitől hallotta, akiben nem volt elég bizalma. Talán éppen a társától, de az megint más. Most végre átértelmezheti a dolgokat.

Szűz 08.24 – 09.22 Az irodában dolgozó Szűz jegyűeknek mostanában különösen nehezére eshet az ülőmunka. Ha nagyon unja az értekezleteket, még az is megeshet, hogy elszunnyad. Legyen azonban óvatos, nagyon rossz lenne, ha a főnöke ordítozására kellene felébrednie. Az nem megoldás, ha a szokásosnál is több kávét iszik: alighanem, már így is nagyon túlterheli a máját. A több mozgás, a friss levegő sokat segíthet.

Mérleg 09.23 – 10.23 Nagyon belelendült a munkába, szinte alig látja önt a családja. Azért arra figyeljen oda, hogy ne hanyagolja el teljesen őket. Ennek akár még elhidegülés is lehet a vége. Akkor pedig hiába teljesít jól, ha nincs kinek. Ráadásul a főnöke megint nem értékeli kellőképpen az ön erőfeszítéseit. Lehetséges, hogy vannak bizonyos hátsó gondolatai is önnel kapcsolatban. Beszéljen ma vele, tisztázza magát!

Skorpió 10.24 – 11.22 Ha mindig csak beszél arról, hogy min kellene változtatnia az életében, akkor aligha történnek meg a dolgok. Csak az történik meg önnel, amiről tesz is. Ön amúgy is a tettek embere, nem a képzelgéseké! Kezdje el ma a változást! Annál is inkább, mert most a jegyében járó Jupiter a változást követelő Plútóval áll kapcsolatban. Most tisztán látja, hogy miként változtathat a sorsán. Fel kell vennie a kesztyűt!

Nyilas 11.23 – 12.21 A Vénusz csodálatosan harmonizáló erejének hála, ön egyre vidámabb és kiegyensúlyozottabb. Igyekezzen úgy tenni, úgy beszélni, hogy az öröme másokra is átragadjon. Járjon minél többet emberek közé, és keresse elsősorban azok társaságát, akiktől ön is kaphat valamit. Elsősorban szellemiekben. A lelke ma nyitott és vevő az új irányzatokra. Ráadásul mások szívét is meg tudja nyitni.

Bak 12.22 – 01.20 Ön különösen jól tud bosszankodni. Szinte bármin. Mielőtt azonban mogorva vénemberré, vagy vénasszonnyá válna már időnek előtte, keressen valami örömet is az életében. Egy új hobbi, sport, szerelem, vagy gyermek formájában. Uralkodó bolygója immár az ön jegyében jár mától, ami hamarosan mindent lehetségessé varázsol az ön számára, ha most türelmesnek mutatkozik. De ehhez egy kicsit előbb módosítania kell az eszközein.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Ha netán súlyfelesleggel küzdene, azt az elkövetkező napokban könnyebben leadhatja. Az uralkodó bolygójához kapcsolódó Szaturnusz fényszöge most elősegítik, hogy valamilyen új módszer igénybe vételével a maga kedvére alakítsa át az alakját. A stressz is jó fogyókúra, ha nem tetézi folyamatos édességevéssel a gondját. Ha sok zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt, esetleg beiktat egy diétát, jól jár!

Halak 02.19 – 03.20 Az egészsége most egy kicsit több figyelmet igényel. Talán maga is észrevette, hogy a gyomra, vagy a belei, esetleg a mája most érzékenyebben reagál. A hidegre és a szelekre is érzékenyebb lehet: már egy apró huzattól is képes órákig tüsszögni. Vigyázzon magára! Vizsgáltassa ki magát alaposabban, még ma kérjen beutalókat a szakorvosokhoz! Valaki nagyon jó orvost ajánlhat önnek.

Forrás: blikk.hu