Kos 03.21 – 04.20 A problémákkal való nyílt szembenézést ma nem kerülheti el: uralkodó bolygójának az Uránusszal alkotott szembenállása is ezt sugallja. Lehet, hogy nem lesz kedvére, amit lát, vagy amit mondanak önnek, de akár a legjobb barátja, akár a leggonoszabb ellensége, szájából hallja is a bántó szavakat, fel kell fedeznie az abban rejlő mély igazságokat. Márpedig az önnek ez mindennél fontosabb.

Bika 04.21 – 05.20 Meghazudtolva magát nagy kedve lehet a mai napot komoly munkálkodás helyett inkább meditálással tölteni az időt. Szerencsére ebben a társa is követni tudja önt. Az is előfordulhat, hogy a természet vonzása egészen az erdőig csalja. Akár a vadak lesése is lehet az új hobbija. A vadság valahogy a szerelemben is utoléri. Olyat is kipróbálna, amiről eddig álmodni sem mert volna.

Ikrek 05.21 – 06.21 A kapcsolat jegyében bolygótorlódás kedvez a randevúnak, társas összejövetelnek. Egy igen friss, vagy egy nagyon régi, már-már elfeledett kapcsolat felüdülést jelenthet, sőt, akár új mederbe terelheti életét. Hirtelen kedve támadhat az okkult tanulmányokhoz, de most még ne akarja kipróbálni az erejét, mert elsöprő hatása lehet. A szerelemben viszont annál nagyobb szerencse érheti. Álmai most valóra válhatnak.

Rák 06.22 – 07.22 Az otthonát érintő kérdések válnak egyre jelentősebbé életében, s most családtagjaival kapcsolatban is különös kompromisszumkészséget mutat és tapasztal egyben. Ám az a megoldás, ami a magánéletben jónak tűnik, a hivatásban nehézségeket okozhat. Különösen hölgyeknél vetődhet fel nagyon élesen a kérdés: család vagy karrier? A csillagok állása azonban egyelőre csak illuzórikus megoldásokat hozhat.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Az uralkodó bolygóját közelítő Vénusz megnöveli személyisége vonzerejét, és segíti céljai elérésében. Nagyon sok új ismeretségre tehet szert, ezek egy része igen tanulságos, mély tapasztalatokat hozó kapcsolat, mások azonban meglehetősen veszélyesek! Ne eressze el a füle mellett a jó tanácsokat, különösen akkor, ha olyan környezetbe kerül, ahol még nem ismeri ki magát. A kedvese egyben most lelki vezetője is lehet.

Szűz 08.24 – 09.22 Jót hoz ez a nap és az ön előtt álló egész tél: a kapcsolat házában álló Neptunusz és annak harmonikus fényszögei folytán. A Merkúrt, mint uralkodó bolygóját érő uránuszi fényszög arra figyelmezteti, hogy mi az, amiben változtatnia kellene. A Szaturnusszal való együttállása pedig arra emlékezteti, hogy melyek azok a régi szokások, tapasztalatok, melyekhez ragaszkodnia kell, mert nem válhatnak önnön fejlődése gátjaivá.

Mérleg 09.23 – 10.23 A Vízöntő korszakában a levegő jegyűek, mint amilyen ön is, igazán jól érezhetik magukat. Ugyanakkor minden világhónapban jelentkezik kicsit a poláris jegy hatása, általában negatív formában. Így korunkban az aranykori aspektusok is megjelenhetnek, legalábbis a tévéreklámok sugallata szerint most lehetünk igazán szabadok, teljesek, tökéletesek. Ám azt még ön sem hiheti, hogy a boldogságot a tárgyaknak köszönheti.

Skorpió 10.24 – 11.22 A jegyében tanyázó Jupiter jó alkalmat ad önnek az átlényegülésre. Hisz mi másra is lenne jó az örökös változás, amit tapasztal a munkájában, a környezetében, minthogy lásson más, új arcokat, kipróbáljon vágyott, vagy rettegett szerepeket. És persze arra is, hogy kicsit megváljon saját megunt, elnyűtt egójától. A szabadságot kedveli, a rutinszerű élet nyomasztóvá, elviselhetetlenné vált önnek.

Nyilas 11.23 – 12.21 Uralkodó bolygója a gondok házába ér, ezért leckét kaphat, ha másként nem, akkor a sorstól, amelyen így vagy úgy de le kell vizsgáznia. A társkapcsolat is egyfajta próbatétel alatt állhat: megkapja a méltó megbecsülést, avagy elbukik. Esetleg arra a döntésre jutnak, hogy végképp felhagynak az együttélési kísérletükkel. Avagy egy közös utazással, hosszabb távoli tartózkodással adnak új esélyt a régi kapcsolatuknak.

Bak 12.22 – 01.20 A Merkúrral együtt álló uralkodó bolygója hihetetlenül intellektuálissá és éles eszűvé teszi önt. Ez a csillagállás amennyire kedvez az alkotásnak, annyira nem a szerelemnek. Főleg, ha kötözködéssel társul. Okoskodás helyett áldozzon Vénusznak is. Mostanság jobban kell számolnia a hiányával. A szép szavak erejével visszacsalogathatja, s egyben megszelídítheti a saját és mások konokságát is.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Egy barát igen nagy jelentőségre tehet szert az ön életében. Akár a társává is válhat, de persze nem csak, vagy nem elsősorban szerelmi értelemben. Ön idealista, ezért talán fölösleges is arra figyelmeztetnem, hogy barátság és szerelem terén nincs helye az okoskodó megoldásoknak. Ha azonban ön már társkapcsolatban él, akkor valószínű, hogy csakis plátói módon élheti meg e szerelmet.

Halak 02.19 – 03.20 Uralkodó bolygója a Holddal kerül ma konstellációba, ezért még az ön hűségre hajló lelkét is megérintheti az új szerelem sejtése. Talán a kedves távolsága, vagy távolságtartása is megviseli a lelkét. Valami megújulásra számíthat a kapcsolat terén. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanhat egy másik fél. De ha van remény, a régi kedvessel is felújulhat a kapcsolat. Sok múlik a hitén is.

Forrás: blikk.hu