Az öregedés folyamata az energiaszintünk csökkenését tükrözi. Minél alacsonyabb az energiaszintünk, annál öregebbnek látszunk. De ez fordítva is igaz. Ha növekszik az energiánk, egyre fiatalabbnak tűnünk, és fiatalabbnak is érezzük magunkat, gyorsabbak, kitartóbbak, erősebbek, egészségesebbek leszünk.

A BEMER terápia egy fizikai érterápia, tehát nem egy ezoterikus gyógymódról van szó, és nem is mágnes terápiáról, hanem egy olyan komplementer terápiás rendszerről, amely a világon jelenleg a leginkább kutatott, és sokszorosan igazolt módszer. A WHO több betegségcsoport esetén kimondottan ajánlja az alkalmazását: ingadozó vérnyomás, cukorbetegség, köszvény, metabolikus szindróma. De minden betegség esetén alkalmazható prevencióban illetve kiegészítő terápiaként. A mikro keringés működését állítja helyre. A kis erek feladata a szervezetünkben a rugalmas érfal mozgás, más néven a vazomóció révén eljuttatni a tápanyagot, oxigént a szervezetünk minden sejtjéhez. A vazomóció segítségével áramlik a vér a testünkben lévő, közel 120 ezer km hosszú érhálózaton keresztül a szerveinkhez, sejtjeinkhez. Ha zavar keletkezik a kis erekben, az veszélyezteti szervezetünket, hisz ha nem jut el a kellő mennyiségű tápanyag, a működéshez szükséges oxigén a sejtekhez, akkor megbetegszünk.

Kezelés előtt

Kezelés után

A BEMER terápia hatásának jellemzője, hogy nem egy-egy betegségre fókuszál, hanem az egész emberi test lecsökkent energiaszintjét igyekszik emelni, helyreállítani, harmonizálni a mikro cirkuláción keresztül. A kezelés hatására javul a vérellátás, aktivizálódik az anyagcsere, a sejtjeink megújulnak és beindul szervezetünk öngyógyító mechanizmusa.

A BEMER terápia használatának nincs alsó korhatára, hisz a pici babák akár már pocaklakóként is kaphatnak kezelést, és felső korhatár sincs. A kezelés teljesen fájdalommentes, nem szükséges speciális ruházat sem. Csak felfekszik az ember a kezelőágyra, lazít húsz percet és közben élvezi, ahogy a speciális BEMER-jel hatására a szervezete életre kel.

Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiót megtalálják Hódmezővásárhelyen, a Dr. Rapcsák András utca 24. szám alatt, hétköznap 8 órától 19:30-ig, szombaton 9-18 óráig várják Önöket, vasárnap pedig 10-17 óra között. Telefonon bejelentkezni a 30/426-02-70-es telefonszámon lehet. Az adventi időszakban akcióval kedveskednek az érdeklődőknek, a karácsonyi bérletakció minden esetben egyedi kedvezményeket tartalmaz – így kerülhet egészség a karácsonyfa alá.  A BEMER terápia mellett a Szolimedben barnulhatunk is. Négy remek szolárium gép gondoskodik arról, hogy télen is nap barnította legyen a bőrünk. Természetesen szolárium bérletet is ajándékozhatunk szeretteinknek az ünnepen, ajándékkártya formájában.

A BEMER terápiás kezelésekhez az orvosi hátteret dr. Duray Péter biztosítja, akivel konzultálhatunk Szegeden, szerdánként a Boldogasszony sgt. 37. szám alatt, Orosházán pedig minden kedden a Zombai u. 1. szám, bejelentkezni telefonon keresztül Sinóros Róberten keresztül lehet a doktor úrhoz, a 30/426-02-70-es telefonszámon.

Makón is megtalálható a BEMER terápia, a Liget utca 1/D szám alatt. Itt hétfőtől péntekig vár bennünket dr. Pápay Beáta fogorvos és Pápay Kristóf gyógy- és sportmasszőr. Bejelentkezni a 70/335-01-45-ös telefonszámon lehet. Makón december 9-én nyílt napot tartanak, amire mindenképpen ajánlott előzetesen bejelentkezni a fönti telefonszámon. A nyílt napra ellátogatók plusz három ajándék-kezelést kapnak bérlet vásárlásakor.

A Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiót megtalálják a facebookon is, sőt, a BEMER terápiának is van már külön facebook oldala: Bemer Terápia Hódmezővásárhely és Bemer Terápia Makó néven.

Kiskata