Két héttel korábban kifejezetten rossz formát mutatott a HLKC. A Pénzügyőr ellen semmi nem jött össze a lányoknak, ám egy héttel korábban a bajnokaspiráns Szent István OTP ellen ihletett formában kézilabdázott a gárda. Kis híja, tulajdonképpen két másodperc híja volt annak, hogy nem két ponttal tértek haza a vásárhelyiek a fővárosból. A keserédes pontszerzés azonban úgy tűnik, hogy lökést adott a lányoknak a Hajdúnánás elleni mérkőzést megelőzően.

“A Szent István elleni döntetlen nagy lökést adott a csapatnak. Nagyon nehéz meccsre számítok a Hajdúnánás ellen, de koncentrált és fegyelmezett játékkal megnyerhetjük a mérkőzést.” – nyilatkozta Lovistyék Kitti, a csapat játékosa.

A Hajdúnánás ellen valóban szükség lehet a fegyelemre és a koncentrációra. A csapat kiválóan kezdte a szezont, igaz az utóbbi meccseken már kevésbé jött ki számukra a jó forma. Ennek ellenére szoros meccsre van kilátás szombaton.

A hajdúságiak nyolc pontot gyűjtöttek eddig, egyetlen egységgel előzik meg a vásárhelyieket, akik egy jó meccsel akár helyet is cserélhetnének a vendégekkel.

“Figyelemreméltó eredményeket ért el ebben az idényben a Hajdúnánás. Szinte minden eredménye egy-két gólos győzelem vagy vereség volt, igaz pontszámban mindössze eggyel előznek meg bennünket. Mindenképpen stabil, erős csapatnak tartom szombati ellenfelünket. Nehéz lesz, de mindent meg kell tennünk a két pont itthon tartásáért.” – fogalmazott Bartók Csaba vezetőedző.

A találkozót november 18-án, szombaton játsszák a felek a Balogh Imsi Sportarénában. A csörte ez alkalommal 17 órakor kezdődik.

szcs