Néhány napja került forgalomba St.Martin Best of Új Dalokkal című cd-je az utóbbi tíz év közönség és St.Martin által is nagyon kedvelt dalok összefoglalója, de négy vadonatúj szám is felkerült.

A legtöbb szerzemény szaxofonra van hangolva, a világzenei elemek lüktetését, dinamikáját felhasználva.A pánsíp lelki mélysége, misztikus hangzása három számban is főszerepet kap. A külföldi koncertek új élményeket, új barátságokat és új munka kapcsolatokat is jelentettek. Amerikai zenész barátok közreműködésével készült két szám a lemezre. A szerzeményekben van finom improvizáció, szenvedélyes, lírai jazz. A Journey című dalban a furulya,skót duda, szaxofon, szimfonikus zenekar fúziójaegy utazás hegyeken, völgyeken, stílusokon át. A francia világsláger a LaFoule feldolgozásában a fiatal, tehetséges Kéméndi Tamás harmonikaművész és a szaxofon virtuóz játéka igazi örömzene. Utazás lent és fent, kint és bent!

##audio:5082##

Ez a jubileumi  lemez a legjobb eddigi dalok és a legfrissebbek válogatása.  –  mondta a Rádió7 kérdésére St. Martin. A legjobbakat valójában nem is én válogattam ki, hanem a közönség, hiszen egy-egy koncerten pontosan érzem, hogy mi az, ami valóban tetszik a közönségnek, melyik az a mű, ami valóban megérinti őket és összekapcsol minket.  
Folyamatos gyakorlásra van szükség és fontos az is, hogy a fiatal, képzett zenészek ötleteiből is gazdagodni tudjunk.

Örömömre szolgál, hogy az év utolsó koncertjét éppen Hódmezővásárhelyen adhatjuk, a Református Ótemplomban december 30-án.