Az adventi készülődéshez szervesen hozzátartozik a lakás díszítése, hiszen ilyenkor sláger az adventi koszorú, amely idén is nagy népszerűségnek örvendett. Czeglédi Margit elmondta, az üzletben már jóval az adventi időszak előtt lehetett már vásárolni koszorúkat, ajtó- és ablakdíszeket.

Egy szép virág is lehet jó ajándék, hiszen az ünnephez köthetjük a Mikulásvirágot, a karácsonyi kaktuszt, az amariliszt, de a jácintot is. Vendégünk kiemelte, a lakásokban oda rakjuk a virágot, ahol megfelelő hő, fény és vízigényeit ki tudjuk elégíteni.

Czeglédi Margit elmondta, az idei évnek is megvan a karácsonyi trendje, hiszen ebben az évben a piros, a krém és az arany színek dominálnak. Azonban a lakás díszítése mellett ne feledkezzünk meg az asztali díszről sem. Vendégünk kifejtette, érdemes odafigyelni az összhangra, hiszen ha átesünk a ló túloldalára, akkor giccsesnek is tűnhet a lakás összképe.

A Margó Virág- és Ajándékbolt megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Szent István tér 8-as szám alatt. Az üzlet hétköznapokon 7.30-17 óra között, szombatonként 8 és 15 óra között, míg vasárnap 8-tól délig. December 31-én délig lesz nyitva, de január 1-én zárva tart az üzlet. Telefonon a  30/3761490-as számon lehet érdeklődni.

sk