Bagi Mátyás

Bagi Mátyás funkcionális tréner hétről hétre mozgásra csábítja a vásárhelyieket ingyenes cross edzésein. Az Ezt válaszd! elnevezésű sportesemény lassan már a második születésnapját fogja ünnepelni. (Az első évfordulót is emlékezetessé tették, erről itt olvashat.) Ennyi idő után elkerülhetetlen, hogy a kezdeti lelkesedés, lendület egy kicsit visszább zuhán. Hogy ezt elkerüljék, rendszeresen beépítettek olyan speciális elemeket a heti edzésekbe, ami egy kicsit újra felrázza azt. Bagi Mátyás elmondta, hogy most egy kicsit tapasztalja ezt a visszaesést. Ezért és persze más okokból ezért december elejére egy különleges, jótékonysági célt szolgáló edzést iktatnak be, ami nagyon nemes célt fog szolgálni.

A cross training órákat automatikusan már a hét utolsó napjához kötjük. Most azonban Bagi Mátyás egy kicsit előrébb hozta az átmozgatást, így a résztvevők még vasárnap egy picikét rá is pihenhetnek az izzasztó percekre. Az időpontváltozás praktikus oka annyi, hogy vasárnap több sportesemény is zajlik Hódmezővásárhelyen, ezért kellett előrébb hozni az edzést.

Természetesen ez a rutinos cross trainingezőket nem zavarta meg, és ugyanolyan lendülettel végezték el Bagi instrukciói alapján a különféle feladatokat. Természetesen annak érdekében, hogy elkerüljék a másnapi izomlázat, az edzés elejéről most sem maradhatott el a mindenre kiterjedő bemelegítés, valamint a legvégéről az alapos levezetés, nyújtás.

A jövő heti edzés pontos időpontjáról és helyszínéről a promenad.hu-n tájékozódhat hamarosan!

ÉR.