Kos 03.21 – 04.20 Úgy érzi, hogy végre eljött az ideje annak, hogy a tudását, a képességeit azoknak is bemutassa, akik eddig elnéztek az ön feje felett. A mai napon érdemes lehet akár a szabad napján is munkálkodnia. Különösen akkor, ha olyasvalamit hoz létre ezáltal, hogy azzal végre elérheti az előléptetését, vagy a fizetésemelést. Ne sajnálja hát az időt és az energiát, mutassa meg végre, hogy mire képes, ha akarja!

Bika 04.21 – 05.20 Az utóbbi időben rengeteg új ismeretségre tett szert, de talán elsikkadt felettük, nem igazán törekedett a tartósságra. Pedig most lenne itt az ideje annak, hogy végre bővítse a kapcsolatait. És emellett arra is ügyelnie kellene, hogy a meglévő ismerőseit, barátait becsben tartsa. Ha garasoskodásával, vénleányos akadékoskodásával, vagy épp nemtörődömségével megbántja őket, akkor elvesztheti támogatóit.

Ikrek 05.21 – 06.21 Nagy a drágaság manapság, és ha szeretne saját otthont, avagy ha az már van, de fel kellene újítania, vagy akár csak a megfelelő életszínvonal fenntartására törekszik, akkor lehetetlen, hogy ne dolgozzanak mindketten a párjával. Még az is megeshet, hogy egy munkahely nem is elég. Így viszont még hétvégenként is dolgoznia kell s ezért alig látják egymást. Nagyon nehéz a választást.

Rák 06.22 – 07.22 A mai napja tele lehet üres járatokkal. Ha utazni kénytelen, akkor a várakozási idők nyúlhatnak túl hosszúra. Ha ismerősöket látogat, és vonattal kénytelen utazni, az átszállások miatt a váróteremben lesz sok ideje. Vigyen magával könyvet, hogy ne unatkozzon! Ha azonban nyitott az ismerkedésre, akkor akár a vonaton, akkor akár egy különleges emberrel is összebarátkozhat ma. Használja ki az alkalmat!

Oroszlán 07.23 – 08.23 Ne habozzon tovább, ne adja a szerényt: igyekezzen bevágódni a partnerénél. Kérjen lehetőséget egy bizalmas beszélgetésre. Mutassa meg, milyen ambíciói vannak, és milyen lehetőségeket lát a kapcsolatuk kibontakozására. A kedvese is csak szóból értheti meg önt. Ha azonban továbbra is csak a saját ködös álmait dédelgeti, s azokból semmit fel nem fed, a társa is, és ön is csalódni fognak.

Szűz 08.24 – 09.22 Csak akkor fektessen pénzt egy vállalkozásba, ha már tisztában van annak anyagi lehetőségeivel. A mai napon készítsen alapos számvetést, amibe nem árt, ha a társát is bevonja. Az ő meglátásai bizonyos szempontból gyakorlatiasabbnak bizonyulhatnak. A bölcs belátó döntés révén azonban hamarosan haszonra tehet szert. Meggazdagodni nem fog még, de lassan az is meglehet. De egyelőre a kicsit kell megbecsülnie.

Mérleg 09.23 – 10.23 A mai napon a szerelembolygó az ön jegyében áll együtt a tüzes Marssal és a minden érzelmet nagyra növelő Jupiterrel: része lehet egy szerelmi vallomásban: önnek vallanak szerelmet, vagy ön mondja ki a szíve érzéseit végre. Egy biztos: ez a szerelem nem marad viszonzatlan. Szedje össze a bátorságát! Merjen végre szeretni, nyissa ki a szívét! Ilyen alkalom nem mindennap adódik.

Skorpió 10.24 – 11.22 Ma aligha éri csalódás, de azért ne adja az okoskodót. Különösen, ha szerelemről van szó. A szerelemnek nem sok köze van az értelemhez. Csillogtathatja ugyan az eszét, de inkább a gyengédségé legyen a fő szerep. Ha így tesz, akkor nem érheti csalódás. Ellenkező esetben kissé illúzióromboló helyzet alakulhat ki. Akár ön csalódik, akár a partnere, a végeredmény ugyanaz lehet. Ma ne szavakkal szóljon hozzá!

Nyilas 11.23 – 12.21 Egy családi vállalkozáson gondolkozhat: nagyon jól együtt tudnának működni a partnerével, vágjanak bele. Ráadásul a közös sikerek jobban össze is kovácsolhatják önöket. A kapcsolatuk elmélyül, és még gazdagodnak is. Ez a vállalkozás ugyan kissé komorabb színezetet adhat a kapcsolatuknak, mivel az elköteleződés még nagyobb szintjét jelenti. De ön már úgyis teljesen odáig van a társáért.

Bak 12.22 – 01.20 Valaki idegesítően hat önre. Igyekezzen mégis inkább visszafogni magát, és uralkodni az érzésein. Ha kimutatja ellenszenvét, csak leszűkíti azoknak a körét, akikre, ha baj van, biztosan számíthat. Miért lenne a saját maga ellensége? Az ellenszenvet ráadásul talán éppen olyasvalami miatt érzi, ami egyben az ön jellemzője is. Bizony nehéz szembesülni a saját hibáinkkal. De lehet változtatni rajtuk.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Végre bíztató híreket kaphat. Kisebb vagy nagyobb pénzösszeghez is juthat, ami végre lehetővé teszi, hogy olyasmivel foglalkozzon, amivel már régen szeretett volna. Tegye félre a kételyeit, és végre vágjon bele! Ne halogassa tovább, múlik az élet! Attól pedig végképp óva inteném, hogy a késlekedés, vagy az elmulasztás miatt valaki mást vádoljon. Ezzel egyrészt nem old meg semmit, másrészt megbánthatja az illetőt.

Halak 02.19 – 03.20 Ön túlságosan szerény ember, ezért nehezére eshet kiállni a saját érdekeiért. Úgy érzi, az egyetlen lehetősége, hogy folyton alkalmazkodik, és próbál megfelelni a kedvese, a társa, sőt az egész családja igényeinek. Néha mégis meg kell mutatnia, hogy mire is képes, és azt is, hogy önnek mire lennének igényei. A mai nap egy kiélezett helyzet elé állítja, talán éppen azért, hogy ezt végre megtegye.

Forrás: blikk.hu