Kos

Ma arra vágyik, hogy felderítse a dolgok hátterét, és kiszimatolja, amit mások titkolni próbálnak… Remélhetőleg azért nem kell senkiben sem csalódnia!

Bika

Ma találkozhat valakivel, aki idővel nagyon fontos lesz az Ön számára. Menjen társaságba, mert sok mindent megtudhat a többiekről, és örülhet, ha beszélgethet velük. Kapcsolatai elmélyülnek, és szenvedélyek is kialakulhatnak.

Ikrek

Lehetőleg ne végezzen megerőltető munkát, vonuljon vissza, és gondolkodjon el a céljairól, amit mindenképpen meg kellene valósítania. Most nem esik jól mások közeledése, egy kis egyedüllétre lenne szüksége.

Rák

Sok meghívást kap mára, mindegyik program izgalmasnak ígérkezik. Vigyázzon, csak annyi pénzt vigyen magával, ami a legszükségesebb, mert a Hold ma többletkiadásra csábítja. Élvezze a kényelmet, lustálkodjon, pihenjen!

Oroszlán

Tele van energiával, ám kissé feszült is lehet a hangulata. Ha az energiáit vitatkozás helyett a feladataira összpontosítja, akkor most bármit elérhet. Ha változtatni szeretne az otthonán, ma remek újítások juthatnak az eszébe.

Szűz

Bár sok programot szervezett mára, ne hagyja, hogy a többiek sürgessék, inkább kérje meg a családtagjait, hogy segítsenek be egy kicsit Önnek a házimunkába. Az értékeire pedig vigyázzon, mert jelentős kár érheti.

Mérleg

A baráti kapcsolatai adják ma a legtöbb örömet Önnek. Egy rég nem látott ismerőse is jelentkezhet, jó lesz felidézni a közös emlékeket. A párja kicsit féltékeny lehet, pedig semmi oka nincs rá. Vigyázzon, valaki hátsó szándékkal közeledik Önhöz…

Skorpió

Ma határtalan a jókedve a csillagoknak köszönhetően. Ossza meg másokkal is örömét, menjen társaságba. Ha egyedülálló, most van itt az ideje az ismerkedésnek!

Nyilas

Fogytán van az energiája, gazdálkodjon vele ügyesen, és gondolja meg, hogy milyen programokra mond igent. Most ne engedjen párja unszolásának, ha nincs kedve valamihez, maradjon inkább otthon. Ellenkező esetben vitával végződhet a nap.

Bak

Egy kisebb családi konfliktus zavarja meg a hétvégi pihenést. Bár valóban Önnek van igaza, most ne erre koncentráljon, inkább minél előbb próbálja meg elsimítani a problémát.

Vízöntő

Egy összejövetelen, ahol a tágabb rokonság tagjai is jelen vannak, fontos kérdések kerülnek terítékre. Ne tétovázzon, mondja meg nyíltan, amit gondol. Most szükség van arra, hogy felvállalja a konfliktust.

Halak

Sok öröm, de sok bosszúság és frusztráció is érheti; a párkapcsolatában a féltékenység okozhat konfliktust. Sokat voltak mostanában egymástól távol, ez lehet az oka a bizalmatlanságnak. Tisztázzák a félreértést!

Forrás: astronet.hu