Hatalmas buliban találta magát az, aki benézett szombaton a Hódstock fesztiválra. Rengeteg metál és rock rajongó bulizott a Penna clubban szombaton.

Pap Róbert, elmesélte, hogy a legelső Hódstockon, még fellépőként volt jelen, mint a Jumping Round zenekar DJ-e.

“Azóta is minden évben itt vagyok a Hódstock fesztiválon, ahol a zenei felhozatal idén is kitűnő. Előnye a rendezvénynek, hogy a neves zenekarokkal együtt a helyiek is képviseltetik magukat, így lehetőségük van nagyobb közönség előtt megmutatni magukat. – mondta Robi.

Az este egyik fellépője a vásárhelyi Végletek zenekar volt. Szögi Ödön, a zenekar énekese elmondta, hogy a Hódstockon 4-5. alkalommal lépnek fel. A koncertjüket teltház fogadta, erről beszélgettünk velük:

##audio:4990##

Az este, természetesen a Végletek után is tovább folytatódott, a Levander Kills, ugyanis hatalmas bulit csinált. Ezt mi sem igazolja jobban, minthogy Varga Patrik elmondta, hogy ritkaság számba meg a Hódstock történetében is az a tömeg, ami a Pennában volt.

Tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Hódstock fesztivált a Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány. A metálvilla és a hatalmas buli, fontos alapelemei a fesztiválnak, ahol az élő rock és metálzene rajongói számára igazi ínyenc falatnak számító zenei felhozatal van. 2017- sok szempontból felülmúlta az eddigi bulikat. 2018-ban is a jövő zenéje a metál, a Hódstock fesztivál, pedig akkor is a legjobb zenekarokat fogja lehozni Hódmezővásárhelyre, a stílus rajongóinak.

n.j.