Hogy ki mennyi időt tölt az autóban, az igen változó, de a statisztikák szerint minden harmadik ember hazánkban más településen dolgozik, mint, ahol él, ezért rengetegen ingáznak, sokan autóval – és nem mindegy, milyenek az utazás körülményei. De vannak, akiknek a munkaállomása is a volán mögött van. Főként nekik, de mindenki másnak is hasznos szétnézni a Trucker Shopban, amely lassan egy éve, hogy megnyitotta kapuit Hódmezővásárhelyen.

Korábban is létezett a bolt, de csak az interneten, webshop formájában. Azonban akkora volt az érdeklődés, a kíváncsiság, hogy úgy döntöttek, megnyitják az üzlethelyiséget, ahol a különböző autós- és kamionos felszereléseket közelebbről is meg lehet nézni, esetleg ki is lehet próbálni. Gyakorlatilag minden kapható náluk, ami a négy-, hat-, vagy nyolc keréken gördülő járgányokhoz csak kell, a kötelező felszereléstől az egészen extra kényelmi berendezésekig, kiegészítőkig.

Főként a kamionosokra fókuszálnak, de egy személyautó is szebbé, komfortosabbá tehető a segítségükkel, hisz az egészségügyi doboztól, az illatosítókon keresztül, az üléshuzatokon át, egészen a speciális mikrohullámú sütőig, minden megtalálható náluk. Van minden, ami villog, ami dudál, és ami kellemesebbé teszi a hosszú utazást. Létezik speciális kamionos kávéfőző, kishűtő, sütő, és még rengeteg holmi, amit talán el sem tudunk képzelni.

A legtöbb kamionos szereti a járművét, hűséges egy bizonyos márkához, épp ezért beszerezhető az üzletben minden kamiontípus márkajelzésével ellátott illatosító, vagy akár bögre, falióra, sőt, még ágynemű is. De akár a gyerekeknek is beszerezhetünk itt ajándékokat, kis játékokat, ugyanis kis maketteket, de távirányítós kamionokat is megtalálunk az üzletben, ahol egyébként már gőzerővel készülnek az ünnepekre is – ha van a családban kamionos, itt biztosan találunk neki valamilyen nyerő ajándékot. Az üzletben cégeket is kiszolgálnak, flotta felszerelést egyedi megrendelés alapján is szívesen legyártanak, legyen szó akár pólóról, mellényről, kabátról, bögréről, naptárról.

A kötelező felszerelések közt vannak szezonális holmik, most például indul a hólánc szezon, természetesen ezt is beszerezhetjük az üzletben, kis és nagy járművekre egyaránt. És jó tudni, hogy a mezőgazdasági gépekhez is megtalálunk itt minden szükséges és hasznos felszerelést. De akár kétkerekűvel is begördülhetünk, hisz például láthatósági mellényt, illetve kimondottan bicikliseknek, láthatósági pólót is forgalmaznak. A hozzájuk betérőket kávéval, teával, a gyerekeket cukorkával kínálják, hogy kellemesebbé tegyék a nézelődést, sőt, bizonyos összeg fölött ajándék jár a vásárlás után.

A Trucker Shop megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Szántó Kovács János utca 149. szám alatt. Nyitva tartás: hétköznapokon 8-16 óra között. A hatalmas parkolóba akár kamionnal is be lehet hajtani, nem kell aggódni a megfordulás miatt, hisz bőven van hely megkerülni a telepet. De interneten keresztül is rendelhetünk, a www.kamionfelszereles.hu címen, sőt, a facebook oldalukat is érdemes like-olni.Az üzlet telefonszáma: 30/467-2866.

Érdemes betérni az üzletbe akkor is, ha ajándékötleteken törjük a fejünket, és akkor is, ha a hosszabb utakat szeretnénk kényelmesebbé, kellemesebbé, biztonságosabbá tenni. A kamionosok pedig mindent megtalálnak itt, ami otthonosabbá varázsolhatja gördülő munkahelyüket.

Kiskata