Eseménydús éveken vannak túl a Yumeiho egyesület tagjai, amire a BFMK-ban, Hódmezővásárhelyen együtt emlékeztek az intézmény második emeletén. A cselekményekkel, jótékony akciókkal, konferenciákkal, ping-pong versenyekkel tarkított 1977 és 2017 közti évekre emlékezésre, a világ különböző pontjairól érkeztek vendégek.

Anjo Amika, eszperantó nyelven énekel. Svájcban dolgozik, egy eszperantó nyelvű intézet titkáraként. A rendezvényen fél 6-kor lépett fel az énekesnő.

A Yumeiho, egy kínai és japán gyógymódokon alapuló keleti masszázsfajta, amit a Shaolin harcművészek teljesítményfokozó, egészségmegőrző technikáját átvéve és továbbfejlesztve Masayuki Saionji (1943-2005) japán mester állított össze. A Yumeiho terápia a világon több mint 30 éve van jelen, hazánkban az 1990-es évektől ismerik.

Mivel a legkülönbözőbb formákban jelent meg és terjedt el, 2000 júliusában megalakult a Magyarországi Yumeiho Egyesület, aminek vezetője, a hódmezővásárhelyi Faragó Katalin, a pénteki rendezvény főszervezője.

##audio:4937##

A találkozóra a szervezők regneteg emlékkel, képpel készültek. Az egész délutános közös beszélgetés végén, Anjo Amika dalával köszönötték a születésnaposokat is.

n.j.