A Tiszta Szívvel Egyesület fennállása óta, azaz 2005 óta arra törekszik, hogy a gyerekek mindennapjait tegye könnyebbé, illetve környezetüket szebbé, jobbá tegyék. Ennek érdekében számos játszóteret hoztak létre a hozzájuk befutó adományoknak köszönhetően. Legutóbb például a Damjanich utcai játszóteret újították fel.

Lázárné Megyeri Zita

Emellett jótékonysági koncerteket is rendszeresen szerveznek. A következő október 8-án lesz a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban, amelyen Szentpéteri Csillán és zenekarán kívül fellép Szekeres Adrienn énekes, valamint az Allegro Vonósnégyes, az Árendás Néptáncegyüttes. Nem csupán egy nagyszerű, mind vizuális, mind zeneileg emlékezetes nagyszabású produkciót láthatnak, ugyanakkor jótékonykodhatnak is a résztvevők, hiszen az est bevételét a Tiszta Szívvel Egyesület a vásárhelyi gyermekek javára fordítja majd. A tervek szerint egy újabb játszóteret szeretnének a befolyt összegből megalapozni.

Szentpéteri Csilla

Szentpéteri Csilla zongoraművész, zeneszerző kereste fel az egyesületet, hogy szívesen dolgozna velük együtt. a művésznőtől nem idegen a jótékonykodás. Összesen 2 millió 370 ezer forint gyűlt össze például Szentpéteri Csilla & Band, valamint vendégeinek májusi jótékonysági koncertjén. A pénzből eszközöket vásároltak a makói kórház gyermek- és újszülött ellátásának javára. Hasonló összefogásra számítanak Hódmezővásárhelyen is. Szentpéteri Csilla már egészen kisgyermekként is nagy gondot fordított mások megsegítésére, erről is beszélt a hétfői műsorban:

##audio:4840##

Borsos Annamária

A jegyeket a Bessenyei Ferenc Művelődési központban lehet megváltani.

ÉR.