Kos 03.21 – 04.20 Az akarnoksága nem könnyíti meg most a saját helyzetét; főként a délutáni órákban tartózkodjon attól, hogy túlságosan követelőző, konok legyen, mert könnyen megbánthatja a társát. Kitartását, megértő odafigyelést ellenben értékeli fogja. Egy délutáni séta folyamán csábító kirakatú cukrászdára lelhetnek: ám vegye figyelembe azt is, hogy ezzel a légies alakját kockára teszi! Legyen óvatos az édességekkel.

Bika 04.21 – 05.20 A pénz házában járó Szaturnusz ismét kemény tanítónak bizonyul. Anyagilag nem túl szerencsés ez a nap sem, mert megláthat valamit, aminek képtelen lesz ellenállni. Ha stabil akar maradni, inkább kerülje a színes árúkkal kecsegtető forgatagokat! A valódi értékek fontosabbak: egy erdei kiránduláson másféle csábításoknak teheti ki magát. A vezetéssel vigyázzon: inkább bízza másra ma a kormányt!

Ikrek 05.21 – 06.21 Önálló üzleti terveket dédelget, vagy, ha esetleg már van saját vállalkozása, akkor annak a bővítését fontolgathatja. A mai napon lesz alkalma alaposan megfontolni és átbeszélni ezeket a terveket a társával, vagy az üzlettársával. Valami komolyra fordul a sorsában. Fiatalabbaknál ez jelenthet egy igazán stabilnak vett kapcsolatot, esetleg gyermek vállalását is. A stabilitást azonban önnek most tanulnia kell!

Rák 06.22 – 07.22 Már eddig is rengeteg volt a munkája, és ezen az őszön ez még mintha csak fokozódna. Ha azonban ez azt jelenti, hogy még a mai napon is dolgoznia kell, akkor itt az ideje, hogy számadást készítsen: vajon megéri önnek mindez? Bizonyos otthoni kérdések is egyre sürgetőbbé válnak: többet kellene foglalkoznia az otthonával, a gyerekeivel! Ehhez bizony több szabadidőre lenne szüksége.

Oroszlán 07.23 – 08.23 A család és az otthon kérdései foglalkoztatják. Bizony, most tényleg az ön kezében van a háza sorsa. Ha még nagyobb léptékben gondolkodik, akkor akár a hazája ügye felől is tehet valamit. Szűkebb környezete is igényli ma a közreműködését, összebékíthet ellenségeket, esetleg állatbaráti erényeit csillogtathatja. Ne törődjön vele, ha bolondnak, azaz idealistának nézik.

Szűz 08.24 – 09.22 Az uralkodó bolygójával fényszögben álló Szaturnusz erősen érezteti a hatását a gondolkodásán: a stabilitás az ősz beköszöntével fontosabb lesz önnek, mint a tűz, a szenvedély és a kalandok. Már nem olyan könnyű felhevíteni a vérét. A túl nagy hév inkább félelemmel tölti el: fél, hogy megégetné magát. De az eljegyzésre, kézfogóra, netán esküvőre még elég a melegség a szívében. Közös andalgásra hívja önt a mai nap langy melege.

Mérleg 09.23 – 10.23 Uralkodó bolygója, a Vénusz, a gondok házában jár, ez némi elmélkedésre készteti sorsát, életvitelét illetően. Egy barát, vagy barátnő társasága ma sokat segíthet, ha netán belefulladna saját mélységeibe, de a lényeg a megértő hallgatás, és nem annyira a tanácsadás. Ha belső világát rendbe teszi, a külvilág rendje magától helyreáll. A zene, a meditáció szintén segíthetnek. No meg a tisztító fürdők.

Skorpió 10.24 – 11.22 A társkapcsolatában ugyan nem minden zökkenőmentes, de ez nem szabad, hogy elvonja a figyelmét a lényegről. A lényeg, hogy ön szeret és szeretve is van. Ezért aztán óvakodjon attól, hogy despotikus módon viselkedjen. Ettől ugyan a párja még kitart ön mellett, de nagyon szomorú lesz. És az mért lenne jó önnek, hogy a végén még rettegnek majd öntől a saját családtagjai. A viccelődésével sokat oldhat a helyzeten.

Nyilas 11.23 – 12.21 Bár ön mostanság inkább befelé forduló típus, mától a figyelme egyre inkább kifelé fordulhat. A másik ember egyre nagyobb fontosságú az életében, mint a saját személye. A házasság nehéz téma, de ideje felvetni! A mai nap erre igencsak alkalmas lehet, de meg kell teremtenie a körülményeket! Aki pedig házasságban él, annak kapcsolata valamilyen szinten mérlegre helyeződhet.

Bak 12.22 – 01.20 A mai napot szentelje végre a családjának! Elsősorban a gyermekeivel kell többet törődnie, ha vannak. Ha pedig még nincs, de szeretne, akkor egyre tudatosabban készül a gyermekvállalásra is. Ha a van ugyan partneri kapcsolata, de az még nem törvényes, akkor egyre hevesebb igényként jelentkezik önben a házasság gondolata. Ne rejtse a véka alá a szándékait! Ma biztosan nem kap kosarat.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Még mindig túl sokat költ fölösleges dolgokra, vagy esetleg túl adakozó. Jobb lenne visszafognia a költekezését, mielőtt minden kifolyik a kezéből. Az sem megoldás, ha sokat veszekszik partnerével. Az értelmes beszélgetésnek nagyobb a foganatja. Ha még nincs házi kedvence, a mai napon beszerezhet egyet. Ez még pénzbe se kerül: egy kóbor, vagy menhelyi állat ma önre találhat. Fogadja be!

Halak 02.19 – 03.20 A nyilvános kapcsolatok házában járó Merkúr bolygó azt jelzi, hogy itt az ideje annak, hogy fejlessze a kommunikációs képességeit. Ezen az őszön minden bizonnyal többet kell beszélnie, és valószínűleg nem is csak a saját anyanyelvén. Forduljon a klasszikusokhoz, de ne vesse meg a modern irodalmat sem! A megújulást a szavakon kell kezdenie! Ha a gondolatai már rendben vannak, továbbléphet.

Forrás: blikk.hu