Kos

Ma remek a hangulata, úgy érzi, nem fér a bőrébe. Minél tovább tart a nap, annál több szórakozásban lehet része. Használja ki ezt a remek estét!

Bika

Ma minden jól sikerül, bármibe is fog. A csillagok jókedvvel és tetterővel töltik fel. A szerelemben, flörtölésben is elég rámenős lehet, és ezzel ma bárkit levesz a lábáról.

Ikrek

Ma nehezére esik kimutatni az érzéseit, ezzel pedig alaposan elbizonytalanítja a párját. Próbáljon meg egy kicsit megnyílni, legalább a szerettei előtt! Anyagi kérdésekben ne hozzon ma döntést.

Rák

A csillagok valamilyen országhatárokon átívelő eseményt jeleznek az életében. Jó híreket kaphat külföldön élő rokonaitól, barátaitól, vagy esetleg egy állásajánlattal keresi meg valaki. Fontos, hogy ne legyen elfogult, és az objektív álláspontot képviselje.

Oroszlán

Annyi apró tenni- és intézni való sűrűsödött össze erre a hétvégére, hogy jobb, ha listát készít róluk… Azért a kikapcsolódásra is hagyjon időt – este menjen szórakozni, egy kis flört is jót tehet a közérzetének.

Szűz

A mostani időszak kedvez annak, hogy valami új dologba kezdjen. Ha egyedülálló, most ezen is változtathat! Bár a diplomácia nem az erőssége, most mégis oda kellene figyelnie rá, hogy kinek, és mit mond!

Mérleg

Ha nagyon zavarják az otthonában uralkodó állapotok, akkor most lesz lehetősége arra, hogy belevágjon a felújításba. Kérjen segítséget hozzá, mert egy ismerőséről kiderülhet, hogy sok munkát meg tud csinálni a lakásban.

Skorpió

Egy régóta tervezett dologban végre előrelépés történik. Szerencsére a hosszas várakozás sem vette el a kedvét, ezért most újult erővel vág bele a megvalósításba.

Nyilas

El kellene fogadnia azt, hogy hiába élnek együtt egy lakásban, mindenkinek meg lehet a saját elképzelése a dolgokról… Ma mindennél fontosabb, hogy közös nevezőre jussanak. Igyekezzen megtalálni a kompromisszumot.

Bak

Sok minden nyomja a szívét, és ezeket ma muszáj lenne szavakba önteni, hogy a családja is megértse, mi zajlik Önben – talán még segíteni is tudnának. Valamilyen felfedezés vár Önre a hétvégén!

Vízöntő

Igazán optimista hangulatban van, szívesen tervezgeti a jövőt. Sok emberrel találkozhat, beszélgethet, új dolgokat tudhat meg. A jókedvével sikerül valakit kirángatnia a mélabúból. Ha egyedülálló, akkor ma sikerrel ismerkedhet.

Halak

A családtagjai között adódhatnak konfliktusok. Akkor se szálljon vitába, ha kikérik a véleményét, úgysem tudna igazságot tenni. Inkább a békét próbálja meg helyreállítani!

Forrás: astronet.hu