KOS

A Hold együtt áll a Jupiterrel a Mérleg jegyében. Energikussá válik, gyors lesz és alapos, ennek köszönhetően pedig előnyös helyzetbe kerül. Délután adódhat néhány kellemetlensége, de ezeken is hamar átlendül.

BIKA

Reggel csúszásokra, késésekre számíthat, lehet, hogy egy üzleti partnere lemondja a találkozójukat. Semmiképpen ne engedje, hogy egy rokon vagy szomszéd meghiúsítsa a kedvesével tervezett programját!

IKREK

Amennyiben nagyobb változtatást tervez, most még nem látszik elérkezettnek az idő a cselekvésre. Várjon pár napot, addig is, dolgozza ki jobban a részleteket! Még az is lehet, hogy egy új, jobb lehetőség körvonalazódik addig az életében.

RÁK

Jól fogja érezni magát, és nagyon sok szeretet érez magában, és nem is spórol ennek kimutatásával, megélésével… A párja értékelni fogja a gesztusait, és végre újból közelebb kerülhetnek egymáshoz.

OROSZLÁN

Ügyesen gazdálkodjon az idejével: ha minden felkérésre igent mond, túlterhelhet magát. Amennyiben nem figyel ere, türelmetlenné és kapkodóvá válik. Szerelmi téren ígéretesnek tűnik az este.

SZŰZ

Úgy érezheti, egy társra minden másnál nagyobb szüksége van. Ha eddig magányos volt, vagy boldogtalan kapcsolatban élt, ma megtalálhatja végre a lelki társát.

MÉRLEG

Kerülje a kínos témákat a rokonokkal folytatott beszélgetések során, mert heves vitát jeleznek a csillagok. Ettől eltekintve szerencsés napra számíthat, még egy váratlan meglepetésnek is örülhet.

SKORPIÓ

Valamilyen munkahelyet érintő dologban kell döntést hoznia. Ha képtelen a tisztánlátásra, kérje ki egy idősebb kollégája véleményét. Tanácsot kérni nem szégyen, és így a döntés következményeinek terhét is megoszthatja.

NYILAS

A Hold a Mérleg jegyében jár. Nehezen indul a napja, nem várt akadályokkal kell szembenéznie. Terveket, ábrándokat szőtt erre a napra, de délután már be kell látnia, ez sem lesz könnyebb, mint az előző volt. Mégis több örömet hozhat, erre gondoljon a kesergés helyett.

BAK

A főnöke a munkatársai előtt hozhatja önt kínos helyzetbe: eszébe juthat még az is, hogy másik munkahelyet kellene keresnie. Azért még adjon egy esélyt az itt maradásnak. Különösen akkor, ha nem tudja, hova is menne.

VÍZÖNTŐ

A Hold és a Jupiter együtt állnak a Mérleg jegyében. Ez jó hangulatot varázsol ön köré, és szerelmi téren is fokozza az esélyeit. Fontolja meg alaposan a pénzügyi döntéseit, mert ma túlságosan könnyelmű lehet!

HALAK

Ma kihasználhatják a jóhiszeműségét! Jó lenne, ha meghúzná a határokat, és a saját igényeit is szem előtt tartaná, különben könnyen átverhetik. A párja családja viszont meglepően segítőkésznek bizonyul egy nehéz helyzetben.

Forrás: astronet.hu