A nyár és a hosszú, fullasztó hőség elmúltával Bagi Mátyás begyújtotta a rakétákat. Ezt már az első szeptemberi edzésen is megtapasztalhatták a jelenlévők. Ezen a héten sem kímélte a cross training lelkes híveit a tréner: most a muszklik kerültek előtérbe.

Ennek oka, hogy szeptember 23-án egy nagyszabású eseményre készül a Kriko Gym, kiegészülve Bagi Mátyással és még számos sport- és erőemberrel. A szombati, Muscle Street elnevezésű rendezvény központi eleme a testépítés lesz. Bemutatót fog tartani Berek Gábor testépítő világbajnok, de a szemlélődésen túl a Dr. Rapcsák András sétálóutcára kilátogatók közös edzésen is részt vehetnek. Így például Bagi Mátyás is meg fogja mozgatni az embereket szeptember 23-án (is).

A vasárnapi edzéssel a gyakorlatok típusával készültek a Muscle Streetre. A kardió gyakorlatokon túl, ezúttal az izomerősítő feladatok kapták a legnagyobb hangsúlyt. Ezen belül nemcsak a karokra koncentráltak, hanem a legtöbb izomcsoportot igyekeztek megmozgatni az egyórás edzés során.

A Muscle Streetről szeptember 18-án, hétfőn 10 órától bővebben is beszél a Rádió 7 Napraforgójában Bagi Mátyás, illetve Kristó Endre, a Kriko Gym vezetője.

ÉR.