Borongós, esős késő délután volt Hódmezővásárhelyen, ennek ellenére ismét megtelt a Balogh Imsi Sportaréna sportolni vágyó lakosokkal, akik a szokásos vasárnapi ingyenes cross-training edzésre jöttek. Bagi Mátyás funkcionális trainer este hatkor bepörgette a lemezeket, beállította a szokásos időzítőt, a mikrofonját, majd elkezdődött az edzés.

Az edzés negyedénél, már kipirosodtak az arcok, ugyanis a szokásos nyári edzések után, mindenki belekóstolt abba, mi fog rá várni az ősztől. Bagi Mátyás elmondta, hogy az edzések pörgősebbek lesznek ezentúl, hiszen jóval kellemesebb az idő a sportarénában.

“Az edzések ezentúl, a hűvös miatt ugrálósabbak lesznek, néhol hosszabb blokkokkal megtűzdelve, miközben, természetesen mindenki egészségére odafigyelünk.” – tette hozzá a funkcionális trainer.

Ezért is eshetett jól mindenkinek, amikor nyújtáskor lefeküdtek egy kicsit a földre. Az edzés végére, ugyanis mindenki arcán megjelent a szokásos, kellemesen fáradt mosoly.

Bagi Mátyás felhívta rá a figyelmet, hogy hamarosan kezdődik a kosárlabda, illetve a kézilabda szezon, ezért figyelje mindenki a promenad.hu-t illetve a Rádió 7-et, hogy időben megtudják, ha bármi is változik az edzésekkel kapcsolatban.

n.j.