Gól nélkül telt el az első játékrészt a Hódmezővásárhelyi FC – FC Dabas összecsapáson. Helyzetek ugyan akadtak, elsősorban a hazaiak előtt, ám a gól egyik csapat számára sem jött össze. 0-0-val jöhetett a fordulás.

A második játékrészben a vásárhelyi presszing góllá érett, Faggyas Milán szerezte meg harmadik bajnoki gólját és billentette rögvest a mérleg nyelvét az övéi oldalára. A hazaiak azonban nem örülhettek sokáig. Percekkel később, egy védelmi kihagyást követően Kiss Viktor egalizálni tudott. A dolog pikantériája, hogy a Dabas első igazán veszélyes helyzetéből tudott büntetni.

A hátralévő szűk félórában újabb gólt már nem láthatott a publikum, így a Vásárhely harmadik döntetlenjét szerezte a szezon során.

A felek legutóbb szintén 1-1-es döntetlent játszottak Vásárhelyen. A forgatókönyv kis híján hasonló volt – a hazaiak vezetéshez jutottak, de a Dabas, akkor is képes volt egyenlíteni.

A vásárhelyiekre a következő fordulóban egy még nehezebb erőpróba vár. A még mindig veretlen szegedi SZEOL SC-vel kell farkasszemet nézniük Mezei Olivéréknek.

Labdarúgó NB III Közép csoport 4. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Dabas FC 1-1 (0-0)
Hódmezővásárhely, Városi Stadion. Vezette: Antal Péter (Szvetnyik Bence, Molnár Alex).
HFC: Bordás – Kormányos (Szabó D., 82′), Huszár, Kökény, Pataki, Mezei, Prasler, Végh (Lackó, 75′), Szilágyi, Faggyas, Ablonczy (Szabó Márk, 82′). Vezetőedző: Major László.
Dabas: Scheilinger – Sárközi, Makrai, Fritz, Erős, Eördögh, Csepregi, Kiss V. (Takács, 90′), Fitos (Szűcs, 90′), Mundi (Csordás, 63′), Crkvenjakov. Vezetőedző: Kerekes Barna.
Gól: Faggyas (57′) ill. Kiss V. (63′).
Sárga lap: Mezei (19′), Végh (71′), Kökény (78′) ill. Erős (36′), Csepregi (59′).

Forrás: hfc1912.hu