Ötödik évadával tér vissza a képernyőre a TV2 többszörös díjnyertes szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár.

Szeptember 10-től Tilla vezetésével folytatódik “az ország legnagyobb házibulija”, újabb tizenkét énekes változik át hétről hétre, hogy nézők százezreit szórakoztassa.

A Sztárban Sztár visszatér a TV2 képernyőjére, hogy fantasztikus átalakulásokkal, vicces és megható produkciókkal varázsolja el a zsűrit és a nézőket.

Ebben a szezonban ők erősítik a női mezőnyt:

Cserpes Laura

Először a Megasztárban tűnt fel, de leginkább A Dal című műsorban ismerhette meg a közönség 2013-ban, ahová az Élj pont úgy! című dalával nevezett és a döntőig jutott el. 2013. december 10-én, a JOY Magazin terjesztésében megjelent első nagylemeze. 2014-ben ismét bekerült A Dalba, de ezúttal az elődöntőben kiesett Úgy szállj! című dalával. Szerepelt a TV2 Nagy Duett című műsorában, ahol Gesztesi Máté volt a partnere és az 5. helyet szerezték meg. Ebben az évben Laura még egy VIVA-COMET jelölést is bezsebelt.

Csézy

Azaz Csézi Erzsébet. 2008. február 8-án Szívverés című dalával megnyerte az Eurovíziós Dalverseny Magyar Televízió által rendezett hazai döntőjét, ezáltal a jogot, hogy képviselhesse Magyarországot a belgrádi versenyen.
A 2008-as VIVA Comet díjátadón elnyerte a legjobb női előadónak járó díjat.

 

 

Détár Enikő

Artisjus-díjas magyar színésznő. 1986-ban oklevelet szerzett a Színház-és Filmművészeti Főiskolán. 1986-tól 1991-ig a Vidám Színpad színésznője, 1991-től 1996-ig pedig a Rock Színház tagja volt, de időközben az Arizona Színház előadásaiban is játszott. 1996-tól szabadfoglalkozású színésznő, majd 1999-től a Madách Színház társulatának tagja. 2013-tól a Turay Ida Színház társulatának is tagja.

 

 

Janicsák Veca

Fonogram-díjas magyar énekesnő. Édesapja Janicsák István, zenész, a Z’Zi Labor énekese. 2007-ben, a Csillag születik című műsorban kapott lehetőséget hogy megmutassa tehetségét, ahol a középdöntőig jutott.  2010-ben jelentkezett az X-Faktorba. A válogatók után a mentora Geszti Péter lett. A műsor során kétszer párbajozott, először a 3. élő show-ban a Summer Sisters ellen, itt még továbbjutott. Másodszor a 9. élő show-ban, ahol a későbbi győztes, Vastag Csaba búcsúztatta. Így negyedik helyezett lett, és egyben a műsor legjobb női hangja.

 

Kollányi Zsuzsi

2011-es X-faktorban bukkant fel mint énekesnő. A tehetségkutatóban bejutott a legjobb 25 előadó közé. Majka Eléglesz című dalának videoklippjében szerepelt.

 

 

 

 

Singh Viki

2003-ban 17 évesen elindult a TV2 Megasztárjában, de az akkor 17 éves lány  csak a középdöntbe jutott be. Énekelt az Anna and the Barbies, a Dacappella és az Unisex formációkban, többek között Zséda, Sasvári Sándor és Caramel lemezein és turnéin is vokálozott. 2014-ben pedig beénekelte magát a TV2 legújabb tehetségkutatójába a  Rising Star 12 legjobbjai közé.

 

 

A férfi mezőnyt ők alkotják:

Berkes Olivér

A Dal 2016 és A Dal 2017 döntőse.  A későbbi műsor második elődöntőjéből a zsűri és a nézők szavazatai alapján 43 ponttal holtversenyben a második helyen végzett, és továbbjutott a műsor döntőjébe.

 

 

 

 

Ekanem Bálint Emota

A 2012-es X-faktorban tűnt fel, ahol számára a verseny a mentorházban véget ért(Geszti Péter küldte haza). Az ide X-faktorban visszatért azonban már nem egyéni előadóként, hanem csapatként a Speak Up-pal. Sajnos ismét a mentorházban ért véget a verseny, mivel Szikora Róbert elküldte. Mára már Emota a Madách Színházban dolgozik.

 

 

Horváth Tamás

Sokaknak a Csillag születik tehetségkutatóból ismerős, ahová bátyjával együtt jelentkezett, de a zsűri végül szólóban adott esély neki. Hosszú ideig Raul-lal zenélt, 2017 márciusától azonban szólódalokat jelentet meg.

 

 

 

 

Király Viktor

A negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-ban az „Év Hangja”. Édesapja, Király Tamás az Universal együttes dobosa volt. A tehetségkutató negyedik szériájában az addig rekordszámú, körülbelül tízezer jelentkező közül került ki győztesen. Viktor a verseny során bebizonyította a nézőknek és a szakmai zsűrinek zene iránti elkötelezettségét, tehetségét és szorgalmát.

 

 

Oláh Gergő

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese.[1] Radics Gigi énekesnő unokatestvére. 2015-ben az énekes bekerült A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe A tükör előtt című dalával. 2016-ban ismét bekerült A Dal-ba a Győz a jó című dalával. Szeptemberben zenekart alapított Roma Soul néven, amiben az ősi autentikus cigányzenét ötvözik a mai, modern popzene világával. Első daluk, a Fekete fehér után a Nyitva a ház következett, amivel az együttes bejutott A Dal 2017 eurovíziós dalválasztó show élő műsorfolyamába. 2016-ban Szikra-díjjal ismerték el tevékenységét. 2017-ben szerepelt A nagy duett című műsorban, partnere Zimány Linda volt.

 

Pápai Joci

Magyar énekes, cigány származású előadó, A Dal 2017 győztese. 2006-tól számos közös felvételben közreműködött Majka oldalán, de a legnagyobb sikert 2015-ben megjelent Mikor a test örexik című dal aratta. 2017. május 11-én a 62. Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében Pápai Joci a szavazatok és a nemzetközi zsűrik pontjai alapján bekerült a május 13-án megrendezett döntőbe, ahol nyolcadikként lépett színpadra. A szakmai zsűriktől és a közönségtől összesen 200 pontot szerzett, és a 8. helyen végzett.

 

 

Forrás: wikipédia, zene.hu