Akkor kezdhetjük nyugodtan a tanévet, ha gyermekeink biztonságban vannak –ehhez elengedhetetlen, hogy legyen biztosításunk. A Generalinál számos lehetőség van arra, hogy ne érjen minket meglepetés.

A Szimba baleset – betegség biztosítást a tanulók az intézményekben igényelhetik, a tanárok tájékoztató lapokat osztanak a gyerkőcöknek, hogy hazavigyék azokat és a szülők pedig otthon kiválaszthatják a 7 csomagból a nekik megfelelőt.

A Házőrző biztosítás magában foglalja már a lakásbiztosítást, azonban ehhez egyénileg hozzá lehet tenni kölyök csomagot vagy baleset csomagot is, attól függően, hogy mik az igények.

A milliós segítség elnevezésű biztosítás már csecsemőkortól megköthető, ez az egyik nagy előnye. Folyamatosan bővül ezen a biztosításon belül is az elérhető csomagok száma, legutóbb egy kölyök és egy bringa csomaggal egészítették ki, hiszen ezekre volt a legnagyobb igény.

Az sem szabad lefelejteni, hogy a gyerekek jó része sportol, így egyénileg megköthető sport biztosításokra is van lehetőség.

Ha pedig megjött a kedv és az igény arra, hogy hátradőlve élvezzük, míg a gyerekünk iskolába jár, vagy éppen a barátaival játszik, akkor keressék fel Varró Katalint a Generali biztosítónál.

A Generali Biztosító Zrt. vezető tanácsadóját, Varró Katalint megtaláljuk Hódmezővásárhelyen, április 20-tól a Teleki utcán, a volt Videotéka helyén, illetve előzetes megbeszélés szerint akár hétvégén is, de elérhetik telefonon, a 30/558-1966-os számon, illetve interneten:www.generali.hu/ta/varrokatalin.

sk