Bár még nincs vége a nyárnak, már most kijelenthető, hogy az egyik legsikeresebb szezonján van túl a Hagymatikum. Júniusban több mint 30 ezer látogatója volt, júliusban a 40 ezret is meghaladta a fürdőzők száma, és augusztusban már most átlépték a 30 ezres látogatói számot. „Ez köszönhető annak, hogy jó a fürdő, kedves a személyzet, tisztaság van, és nem utolsó sorban a jó időnek. Az időjárás a mi legnagyobb marketing fogásunk” – fogalmazott Gergely Gábor, a fürdő vezetője.

Gergely Gábor

Az étterem részleg új vezetőt kapott Ferenczi Mónika személyében, akinek rögtön egy új szolgáltatási elem, a Nyugi Bár megtervezése volt a feladata. A régi fürdőben rögtön a recepció mellett, előtt volt egy étkező helyiség, ami találkozási, beszélgetési pontként is számított, nem is feltétlenül a fürdő vendégei számára. Ezt hozná vissza a Nyugi Bár: az utca felé is megnyitják az épületet, és a jó időben lesz kerthelyiség, egyébként pedig bárki betérhet, és megkóstolhatja a street food különlegességeket, vagy ihat egy limonádét. A fürdővezetés a napokban tervezi ennek megnyitását, jelenleg is zajlanak az előkészítő munkálatok, de pontos időpontot még nem tudtak mondani.

Ferenczi Mónika

A nyári szezon augusztus 26-án zárják. A fellépők között lesz többek között Janicsek Rolanad, makói fiatal énekes, Juhász Marcell bűvész, Csordás Tibor, a Fiesta frontembere, valamint Tabatabai Nejad Flóra, iráni származású énekesnő.

ÉR.