Kos

Kedvező bolygóállások segítik ma Önt, minden feltétel adott ahhoz, hogy igazán élvezze az életet. Mintha minden gondja egy csapásra elszállt volna. Ön ma az szerencse kegyeltje – használja ki.

Bika

Tartson nagyobb távolságot az Önt körülvevő emberektől! Vannak rosszakarói a környezetében, ezért jobban meg kellene gondolnia, kit is fogad a bizalmába közülük. Nehogy csalódás legyen a vége! Egy távoli rokonával különösen legyen óvatos…

Ikrek

Eseménydús napra számíthat, a váratlanság ma törvényszerű. Próbáljon meg felkészülni rá lélekben, akkor talán kevésbé fogja frusztrálóként megélni a történéseket. Sőt, akár még szerencsésnek is érezheti magát a végén.

Rák

Túl sok feladatot kapott az elmúlt héten, és pillanatnyilag arra van szüksége, hogy alaposan kialudja magát. Ne tervezzen mára különleges programokat, inkább pihenjen! Este egy telefonhívás, vagy e-mail nagy örömet okozhat!

Oroszlán

Most képes lesz arra, hogy valóban a jelennek éljen, és igazán boldog pillanatai lehetnek! Fontos azonban, hogy meg tudja őrizni a függetlenségét, anyagi és szellemi téren egyaránt! Egy váratlan látogatásnak nagyon fog örülni.

Szűz

Önnek most vigyáznia kell a szívére, a valós és átvitt értelemben egyaránt… Ne legyen túlságosan naiv, mert valaki könnyen megsebezheti. Fizikailag se terhelje túl magát, pihenjen sokat, ha teheti.

Mérleg

Vidám programok teszik örömtelivé a napját, a legjobban társaságban fogja érezni magát. Vigyázzon, a társa féltékeny lehet, talán nem is teljesen ok nélkül.

Skorpió

Bár sok a teendője mostanában, jó lenne, ha még kiélvezné a nyár nyújtotta örömöket. Szakítson időt arra, hogy jó programokat találjon!

Nyilas

Nagy Önben a vállalkozó kedv, és biztosan nem fog sokat otthon üldögélni. Egy kisebb kirándulás pont megfelelő program lesz az Ön számára. Párjával együtt kellemes estét töltenek el barátaik körében.

Bak

Úgy érzi, kissé sokat dolgozott az utóbbi időben. Sokat vállalt, s most fáradtnak érzi magát. Lazítson, meditáljon, este pihenjen, olvasson egy jó könyvet.

Vízöntő

Zsúfolt és pörgős napra számíthat. Feszült lehet kora délelőtt, ekkor néhány vita is kipattanhat Ön és a párja között. Délutánra már szent a béke!

Halak

A békülésnek ma semmi nem áll az útjában, azonban az első lépést Önnek kell megtennie. Ha még egyedülálló, feltétlenül menjen el szórakozni, mert most megismerkedhet valakivel, aki alaposan megdobogtatja a szívét…

Forrás: astronet.hu