Kos

Bár időnként valóban igaz a mondás, miszerint a legjobb védekezés a támadás, ma mégsem kellene ezt követnie… Ha beismeri, hogy tévedett, megkímélheti magát egy parttalan vitától.

Bika

Ez egy ideális nap a kerti munkához. Tele lesz energiával, és jól fog esni a fizikai terhelés, a tevékenykedés a szabadban. Délutánra szervezzen találkozót a barátaival!

Ikrek

Egy régi szerelem újra felbukkanhat az életében. Ha még nem unta meg az illetőt, ha nem merítették még ki a kapcsolat nyújtotta lehetőségeket, akkor akár románc is lehet a dologból.

Rák

Ma megismerkedhet valakivel, aki, bár elsőre nem túl szimpatikus önnek, mégis a hasznára válhat idővel. Sőt, talán még barátok, vagy lojális üzleti partnerek is lehetnek! Legyen nyitott és kedves, értékes információkat kaphat az illetőtől!

Oroszlán

Ma ismételten halogatásra kényszeríti valami, tervezze be a késéseket. Bár furcsán alakul a mai nap, az biztos, hogy alapvetően pozitív eseményeknek örülhet!

Szűz

A sors ma a családjával, az otthonával kapcsolatos kérdésekben teheti próbára. Akkor dönt jól, ha önzetlenül segít – sajnos megbosszulja magát, ha a saját érdekeit helyezi előtérbe! Az este romantikus hangulatban telik, mára időzítse a randevút!

Mérleg

Kedvességgel ma többre megy, mint zsarnoki parancsolgatással – főleg a párjánál! Ha szépen kéri, akkor a csillagokat is lehozza Önnek az égről… Ne éljen azért vissza a hatalmával!

Skorpió

Egy fontos családi eseményre készülhet a mai napon, de az utolsó pillanatban kaphat észbe, hogy valami fontosat elfeledett. Vegye lazán a dolgot, a többiek is ezt teszik!

Nyilas

Az aktív pihenés a való Önnek a mai napon! Ha az idő engedi, menjen kirándulni, vagy sportoljon egy kicsit. Az elmaradt házi munkákkal is hamar végezhet. Este váratlan jó hírt kaphat a rokonságban valakitől!

Bak

Ön talán úgy gondolja, a féltékenység a szerelem jele, de nem érdemes provokálnia a párját… Vitákat jeleznek a bolygók, úgyhogy inkább a békesség megőrzésére törekedjen! Este váratlan meghívást kaphat, fogadja el!

Vízöntő

Bizonytalanság gyötri egy fontos üggyel kapcsolatban. Kérjen haladékot, amíg lehet, és beszélje meg egy jó barátjával, hogy mit is kéne választania. De lehet, hogy a kétségei maguktól eloszlanak.

Halak

Nem biztos, hogy egy kérdésére azt a választ fogja kapni, amit hallani szeretne. De ennek is örüljön inkább: végre tiszta vizet önthetnek a pohárba egy több embert is érintő ügyben. Persze attól még meg kell emésztenie a hallottakat…

Forrás: astronet.hu