Július első hétvégéjén tartották meg a 17. Guzsalyost, melyen négy testvértelepülés művészeti csoportjai mutatkoztak be. A települések felváltva töltik be a házigazda szerepét, így esett most ez a szerep Apátfalvára. Erdélyrből Apáca, a Vajdaságból Kisorosz, valamint Békés megyéből Csanádapáca érkezett. Színes fogadtatásban volt részük, a Borbély András Band lendületes műsorával indította a programsorozatot. A Faluházban és a Szigetházban nagy szeretettel fogadták az érkező vendégeket. Vacsora után a pódium színpad vidám jelenetei zárták az estét.

Az egész programról itt hallhat:

##audio:4500##

A 22. Szent Anna napok első napján rendezték meg az Apátfalvi Nemzetiségi Kulturális találkozót. Az Apátfalvi Cigány Folklór együttes adott koncertet, őket a Kanizsa Csillaga követte. Bódi Csabi előadását is meghallgathatták a programra kilátogatók.

A programról több részletet itt hallhat:

##audio:4501##

Eredményes szezont tudhat maga mögött az apátfalvi labdarugó egyesület, minden csapatnál előrelépés, és fejlődés tapasztalható. Összesen százhúsz igazolt játékossal rendelkezik az egyesület, és hét korosztályban rúghatják a bőrt a focisták.

A teljes hanganyagot itt hallhatja:

##audio:4502##

 

sk