Kos (03.21 – 04.20) Nem kellene mindenkire megorrolnia azért, mert nem pont úgy képzelik el a világot, ahogy ön. Ez még nem jelenti azt, hogy nem méltók az ön barátságára, vagy pláne, hogy ellenségei önnek. Most a kapcsolat, akár társkapcsolat, akár munkatársi, vagy baráti, egyfajta próbatételnek van kitéve. A saját egóját háttérbe szorítva rengeteg ismeretségre tehet szert. Ha nem fékezi meg magát, akkor sokat veszíthet.

Bika (04.21 – 05.20) Egy kezdődő kapcsolat most tele lehet nehézségekkel. Annál inkább így lehet ez, minél több kudarccal telített kapcsolat van az ön háta mögött már. De ne tévessze össze a jelent a múlttal! Ezért igyekezzen minden félreértést azonnal és ott megbeszélni a társával, ahol és amikor történt. Különben túlságosan hajlamos rágódással és képzelgéssel saját maga tönkretenni azt, ami jó is lehetne.

Ikrek (05.21 – 06.21) A mai napon megérlelődik önben az érzés: a mostani kapcsolatát egyre terhesebbnek érzi. Igaz, az évek során valósággal összenőtt a társával, most mégis kissé fullasztónak érzi ezt a szorosságot. Nem kell azonban még a szakításon törnie a fejét, lehet, hogy csak egy kis külön nyaralásra lenne szüksége. Minden attól függ, mennyire kölcsönös a kapcsolatuk. Avagy, mennyivel visel ön több terhet belőle.

Rák (06.22 – 07.22) Habár ön mostanában meghazudtolja önmagát, és igencsak odateszi magát a munkájában, ma mégis elszaladhat önnel a ló. Ha a szabadságát tölti, akkor ez rendjén is van, hiszen a vakáció nem a kötelességekről szól. Ám, ha a munkahelyén tölti a napját, akkor jobban oda kellene figyelnie arra, amit csinál. Egy könnyelmű elnézés nagy galibát okozhatna. Inkább vonjon be mást is a tevékenységébe!

Oroszlán (07.23 – 08.23) Minél kevesebbet akar, annál jobban járhat ma. A Mars ugyan a jegyében jár, de egy jóindulatúan támogató fényszöget kap a Jupitertől. Hatására az akarata szinte önmagától azonos a másikéval. Ám a jegyében járó Nap mégiscsak garantálja a sikerét. Ehhez azonban rá kell éreznie az aktuális lehetőségekre, áramlatokra. Az akarat ehhez kevés. Sőt, a mai napon inkább hátráltató hatású lenne. Bízzon a szerencséjében!

Szűz (08.24 – 09.22) Ön egy nagyon kedves és barátságos ember, ami végre másnak is feltűnik. Valakinek, akit ön eddig is nagyon szimpatikusnak tartott, de akivel eddig vagy nem sikerült semmilyen kapcsolatot kialakítani, vagy esetleg kissé ellentmondásos, vagy ellenségeskedő volt a viszonyuk. Ma sok félreértést tisztázhatnak, ami egy új, gyümölcsöző kapcsolat kezdetét jelentheti. Készüljön a mosolyokkal már kora reggel!

Mérleg (09.23 – 10.23) Ha változtatni akar az életén, bármilyen téren, akkor a mai napon igen alkalmas a keresgélésre. Ha elégedetlen a munkájával, akkor még ma böngéssze át az álláshirdetéseket! Ha a kapcsolata nem megfelelő, vagy egyedül él, de társra vágyik, akkor nézze meg a társkereső rovatokat! Ha a vállalkozása kevés sikerrel kecsegtet, ma járjon utána, hogyan változtathatna! A mai nap a jó megoldásoké.

Skorpió (10.24 – 11.22) Ön alapvetően uralkodó típus, s bár nagyon szeret adakozni, valamit mindig elvár érte cserébe. A mai nap éppen ezen a téren teheti próbára önt. Ma ugyanis úgy kell nagylelkűséget tanúsítania, hogy nem várhat el érte cserébe semmit sem. Az utazás is bajjal járhat a mai napon, a legjobb, ha nem indul sehova, inkább kivár. Egy valamiben mégis nagyon szerencsésnek mondhatja magát, méghozzá a barátságok terén.

Nyilas (11.23 – 12.21) Szép szóval meg tudja győzni a kedvesét, de a veszekedéssel semmire nem menne. Sőt. Néha még az is elég, hogy – ha önnek elég erős a fantáziája – nagyon élénken, és koncentráltan elképzeli, hogy mit is szeretne elérni. Esetleg ezt képszerűen szépen előadva el is mondja, vagy sugallja a társának. És engedi, hogy mintegy ő találja ki az ön vágyait. Ehhez azonban cselesnek és türelmesnek kell lennie.

Bak (12.22 – 01.20) A jegyében járó Plútó a Jupiterrel alkot ma kedvezőtlen fényszöget. Könnyen kerülhet megtévesztő helyzetekbe. Nem arról van szó, hogy szándékosan akarnák önt becsapni, vagy ön csapna be másokat, bár ez sem kizárt. De a kommunikáció, különösen a főnökével, vagy a hatóság embereivel ma enyhén szólva ködössé válhat. Fogalmazzon minél pontosabban, hogy elkerülje a félreértéseket! Inkább legyen szájbarágós!

Vízöntő (01.21 – 02.18) Azt hitte, hogy már megszabadult egy bizonyos nehézségtől, de az újra felbukkan az életében. Talán a társában csalódott, vagy valamilyen betegsége újult ki, amiről már azt hitte, végleg kigyógyult belőle. A legjellemzőbben az ízületeit, vagy az immunrendszerét érintheti a baj. A társkapcsolatában pedig a félreértések miatt lehetnek gondok. Az életmód megváltoztatásával mindkettőt orvosolhatja.

Halak (02.19 – 03.20) Nehezen kezdi a napját a munkahelyén, mert a reggeli családi események felkavaróan hatottak önre. Nem, mintha rossz lenne a párjával a kapcsolat, de kétségtelenül nagyon vibráló, izgalmas a viszonyuk, és ezért nehezen tud a munkájára koncentrálni most. A legjobban még akkor jár, ha éppen a szabadságát tölti most valahol. Ez esetben a napja biztosan kalandosan telik. A nap és a szerelem heve is melegítik.

Forrás: blikk.hu