Felbőgtek a motorok Székkutason, amint megnyitotta a kapuit a IX. Székkutasi Motoros Találkozó. A Sportcentrumban a focipálya mellett tucatjával sorakoztak fel a szebbnél szebb motorok. Az eseményre Kistelektől Budapestig, mindenhonnan érkeztek Székkutasra.

A 9 órakor kezdődő megnyitón Rostás Péter, Székkutas alpolgármestere köszöntötte a motorosokat, kellemes hűvös időt és jó szórakozást kívánva nekik.

Dovalovszki György, a rendezvény egyik szervezője és a Székkutasi Motoros Baráti Kör titkára elmondta, hogy az egész napos esemény, nem csak egy baráti találkozó, hanem egy közös emlékezés is. Fél 11-kor kezdődött ugyanis egy közös felvonulás, aminek a végén a motorosok közösen emlékeztek társaikra.

“Utána visszatérünk a helyszínre és délben megebédelünk. 13 órakor elkezdődik az ügyességi és a rekeszrakó verseny, amiknek az eredményhirdetése után sör ivásban is összemérhetik tudásukat a vendégek. Végül este 8-kor, egy retro buli veszi kezdetét majd.” – mesélt a programokról Dovalszki György.


A IX. Székkutasi Motoros Találkozójára minden érdeklődőt egész nap vár  a Székkutasi Motorosok Baráti Köre,  a Székkutasi Sportcentrum területén.

n.j.