„Testünk működésének két lételeme a víz és az oxigén – kezdte vendégünk. A kérdés az, hogy az oxigén el tud-e jutni a sejtekhez, és az elhasznált oxigén vissza tud-e jutni a tüdőhöz. A betegségek 94 százalékában a mikroérkeringés hibája jelenti az alap problémát, vagyis pont az oxigén ellátottság megrekedése”.

A BEMER terápia egy fizikai érterápia, amelynek alkalmazását a WHO (Egészségügyi Világszervezet) több betegségcsoport esetén kimondottan ajánlja. A mikro keringés működését állítja helyre. A kis erek feladata a szervezetünkben a rugalmas érfal mozgás, más néven a vazomóció biztosítása. Ennek segítségével áramlik a vér a testünkben lévő közel 120 ezer km hosszú érhálózaton keresztül a szerveinkhez, sejtjeinkhez, hogy az oxigénszükségletet kielégítse. Ha zavar keletkezik a kis erekben, az veszélyezteti szervezetünket, hisz ha nem jut el a kellő mennyiségű tápanyag, a működéshez szükséges oxigén a sejtekhez, akkor megbetegszünk.

A BEMER terápia használatának nincs alsó korhatára, hisz a pici babák akár már pocaklakóként is kaphatnak kezelést, és felső korhatár sincs. A kezelés teljesen fájdalommentes, nem szükséges speciális ruházat sem. Csak felfekszik az ember a kezelőágyra, lazít húsz percet és közben élvezi, ahogy a speciális BEMER-jel hatására a szervezete életre kel.

Ha nincsenek tüneteink, akkor is ajánlott megelőzés céljából, évente kétszer egy kúrát végigcsinálni, azonban, ha valamilyen betegségben szenvedünk, egy orvosi konzultáció után összeállítanak számunkra egy személyre szabott kezelési tervet. A BEMER terápia mindenféle betegség esetén alkalmazható, mert valójában nem gyógyító eljárás, hanem egy olyan terápia, amely fokozza a szervezet öngyógyító képességét, azáltal, hogy javítja a mikroérkeringést.

A Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdióban leggyakrabban ízületi fájdalmak, vérnyomás problémák, anyagcsere zavar, asztma, allergia, fáradékonyság, stressz okozta tünetek kezelésében alkalmazzák a BEMER terápiát, de az időskori demencia, stroke utáni rehabilitáció, sclerosis multiplex, köszvény, gyulladásos megbetegedések, csonttörés kezelésében is szép eredményeket értek már el.

Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiót megtalálják Hódmezővásárhelyen, a Dr. Rapcsák András utca 24. szám alatt, hétköznap 8 órától 19:30-ig, szombaton 9-18 óráig várják Önöket, vasárnap pedig szeptember 10-ig zárva tart a szalon, utána azonban visszaáll a vasárnapi nyitva tartás is: 10-17 óra között. Telefonon bejelentkezni a 30/426-02-70-es telefonszámon lehet.  Az üzlet mellett ingyenes magánparkolót is kialakítottak.

Akciókkal is készül a szalon: a vasárnapi zárva tartás idejére minden szombaton van valamilyen akció a szoláriumozni vágyóknak, hogy épp mi, az az első vendégen múlik, ő húzhatja ki egy kalapból, hogy aznap ajándék szolikrém, vagy épp 15-20 százalékos kedvezmény járjon a betérőknek. A BEMER terápia bérletekre pedig augusztusban 20 százalék kedvezményt biztosít az üzlet.

Makón is megtalálható a BEMER terápia, azonban ott van egy kis változás, mostantól a Liget utca 1/D szám alatt próbálhatjuk ki a kezelést. Itt hétfőtől péntekig vár bennünket dr. Pápay Beáta fogorvos és Pápay Kristóf gyógy- és sportmasszőr. Bejelentkezni a 70/335-01-45-ös telefonszámon lehet.

A Szolimed Szolárium és Közérzetjavító Stúdiót megtalálják a facebookon is, sőt, a BEMER terápiának is van már külön facebook oldala: Bemer Terápia Hódmezővásárhely és Bemer Terápia Makó néven.

Látogassanak el a szalonba, javítsanak egészségi állapotukon, előzzék meg a betegségeket, szépüljenek, lazítsanak és érezzék jól magukat!

Kiskata