Csongrád megye egyik legnagyobb fesztiválját évről évre hatalmas érdeklődés övezi. Rengeteg Hódmezővásárhelyi látogat ki a csongrádi fesztiválra, sőt, még Budapestről is érkeztek bulizni vágyók.

A négy napos fesztiválon mindenki megtalálja a magának való szórakozási lehetőséget, hiszen a nagyszínpadon zenekarok tüzelik a hangulatot, a klubokban pedig neves lemezlovasok szórakoztatják a nagyérdeműt.

A zene kikapcsoló élménye mellett érdemes megmártózni a Tisza hűsítő habjaiban, főleg ebben a nagy kánikulában. A csütörtöki nyitó napon is teljesen megtelt a part, és sokan hangolódtak a folyó vizében az esti bulira.

A hűsölés után a fesztiválozók figyelme a nagyszínpadra összpontosult, hiszen a Kowalsky Meg a Vega vetette meg a lábát a pódiumon. A legnagyobb slágerekre százak ugráltak, buliztak és táncoltak, miközben hangosan énekelték a más jól ismert szövegeket.

Egyedül érkeztem a fesztiválra, hiszen barátnőim az utolsó pillanatban lemondták az utazást. Jelenleg Budapesten tanulok, és szerettem volna kicsit kikapcsolódni. A kedvenc zenekarom a Kowalsky Meg a Vega, miattuk jöttem ma ide. Viszont ha már elutaztam ilyen messzire, úgy gondoltam, hogy maradok az egész hétvégére. Nem először vagyok ezen a fesztiválon, ez az egyik legjobb az országban.” – mesélte Dancsó Eszter.

Dancsó Eszter

A koncert után egy kis pihenő következett, amikor ugyanis a fesztiválozók szusszanhattak egyet, és pótolhatták a kiénekelt folyadékot. A színpad átpakolása után az est másik sztárfellépője, a Wellhello következett. A fiatalos formáció ámulatba ejtette a látogatókat, és egy igazi fesztivál hangulatú koncertet adtak.

Nekem ma a Wellhello volt a favorit ma este. A hűséges fesztiváltársammal, Bélával jöttem, aki egész este a hátán hordozott. Nagyon vártuk már a Körös-Toroki Napokat, mert itt mindig jó bulik vannak. Szerencsére a többiek is vevők a hülyeségre, így könnyen megtalálom a hangot mindenkivel. Alvás kizárt, arra ott a jövő hét.” – nyilatkozta Gábor.

Gábor és hűséges társa, Béla

 

Sz.Viktor / n.j.