KOS – (március 21.–április 20.) A Hold már a Nyilas jegyében jár, sokkal többet tud elintézni, mint amennyit mára tervezett. A szerelemben ma végre viszonzásra talál a vonzalma.

BIKA – (április 21.–május 20.) Érdekes nap áll ön előtt: olyan ismeretségeket köthet, amelyek végre másnak tűnnek az eddigieknél. Nem az anyagi hasznukra kell gondolnia, hanem arra, amit emberileg kaphat belőlük.

IKREK – (május 21.–június 21.) Kellemesen indul a napja, de egy találkozó nagyon lelombozhatja. Ha a másik véleményére hallgatna, akkor idő előtt letenne valamiről. Pedig nem tenné jól.

RÁK – (június 22.–július 22.) Lehet, hogy valakinek magyarázkodnia kell, aki önre fog valamit, amihez semmi köze sincs. Ne hagyja magát, akkor a dolog hamar tisztázódik. A Merkúr már a Szűz jegyében áll, és ettől sokkal jobban fogja érezni magát.

OROSZLÁN – (július 23.–augusztus 23.) Ma nem zavarja semmi, egész napját a szakmai ügyek intézésére fordíthatja. Az jó, ha magabiztosnak mutatkozik, mert ezzel olyan embereket is maga mellé állít, akik eddig talán bizonytalanok voltak.

SZŰZ – (augusztus 24.– szeptember 23.)– Rengeteg az otthoni tennivalója: nagyon felhalmozódtak a dolgok. Ha már nem teheti meg, hogy tovább halogassa az elintézést, akkor legalább vonja be a családtagjait a munkába.

MÉRLEG – (szeptember 24.–október 23.) –Jól teszi, ha ma lelkileg felvértezi magát. Olyan helyről érheti támadás, ahonnan a legkevésbé várta volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik…

SKORPIÓ – (október 24.–november 22.)– Ma kicsit szétszórttá válik, és túl sokat morfondírozik olyan dolgokon, amiken nem kellene. A Merkúr a Szűz jegyében áll, ez önt is segíti a gyakorlati problémák megoldásában.

NYILAS – (november 23.–december 21.) Jobban végig kellene gondolnia, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban van. Általában bízhat a megérzéseiben, és jó emberismerőnek mondhatja magát. Most azonban valaki kifog az éleslátásán.

BAK – (december 22.– január 20.) Most sok energiája van, szervezett a napja, és jól gazdálkodik az idejével. Hamar végez mindennel. Járja körbe alaposan a kapott ajánlatokat, mert lehet valami, ami váratlanul éri.

VÍZÖNTŐ – (január 21. –február 20.) Új kapcsolatokat keres, aminek megkötésére a mai napon bőven lehet alkalma. Azonban legyen óvatos! Nem feltétlenül a legvonzóbb személy jelenti önnek a legnagyobb biztonságot.

HALAK – (február 21.– március 20.) Adjon magának időt arra, hogy rendbe tegye a dolgait, főleg az olyan ügyeket, amivel már régóta nem törődött. Ha valaki nem kér a tanácsaiból, akkor tartóztassa meg magát, és ne tegyen megjegyzéseket.

Forrás: vaol.hu