Micsoda hónap, mennyi esemény! Belekezdeni a felsorolásba szinte lehetetlen, hiszen egész júliusban minden nap történt valami a Summer Streeten. Rengeteg élménnyel és sok új ismerőssel gazdagodott mindenki aki kilátogatott a Rádió 7 kitelepüléséhez. A focibiliárd és az élőben, a helyszínről sugárzott Kívánságműsor köré felépített rendezvényhez sokan csatlakoztak, hogy műsorukkal színesítsék a vásárhelyiek délutánjait.

Mindenki kilátogatott ma, aki eddig is minden nap kint töltötte a Rádió 7 csapatával júliusi délutánokat. Nehéz szívvel, de mosolyogva búcsúzott el mindenki a másiktól. De nem csak a közös emlékek felidézéséről szólt a Summer Street utolsó napja. Volt ma arcfestés, lufi hajtogatás, sőt hullahopp karikázó verseny és ugrálókötelezés is.

A Summer Street utolsó napjára családjával együtt kilátogatott Borsos József, Mártély polgármestere is, aki elmondta, hogy végig nyomon követte, hogy mi történt Hódmezővásárhely sétáló utcáján a hónapban, de személyesen még eddig egyszer sem látogatott ki. Elmesélte, hogy a süni simogatással kezdik a programokat, majd utána számot is szeretnének kérni Szabó Viktortól.

“Örömmel látom, hogy zsengő-bongó családias hangulatú élet van itt a Summer Streeten. Azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó kezdeményezés és bízom benne, hogy hagyomány is lesz belőle.” – tette hozzá Borsos.

Az új vendégek mellett velünk voltak természetesen azok is, akik a Summer Street lelke és hajtó motorjaként mindig kint vannak a sétáló utcán és feldobták a BFMK előtt lévők minden délutánját. Kis Bernadett és Kis Krisztina folyamatos vendégek voltak.

“Nagyon szerettünk itt mindent. A focibiliárdot, az arcfestést, Joe-t az erőembert, a bohócot, mindent! Ki fogunk menni valószínű a Barbár kupára is ahol megint szurkolhatunk majd neki.” – mesélték a lányok. Amit ezek után mondtak az mindannyiunk érzését magába foglalja az elmúlt egy hónappal kapcsolatban:

##audio:4422##

A lányoknak üzenjük: nem csak a póló marad emlékül, a promenad.hu-n bármikor megnézhetik a képeket, ha hiányzunk nekik. De egyszer minden véget ér, így a Summer Street is a júliussal együtt. Miután Szabó Viktor elköszönt a hallgatóktól és megköszönte mindenki munkáját mindenki összeállt egy utolsó közös kép erejéig.

Attól, hogy véget ért a Rádió 7 kitelepülése nem áll le az élet és ugyanúgy találkozhat velünk mindenki, ha hallgatja a rádiót, követi a facebook oldalunkat és olvassa a promenad.hu-t. Köszönjük mindenkinek az egész hónapos együtt működést és azt, hogy velünk voltak. Továbbra is jó nyári időtöltést és kellemes rádióhallgatást kíván a Rádió 7 és a promenad.hu csapata.

n.j.