Kos

Ma akár egy új életszakasz is kezdetét veheti az Ön életében! Legyen figyelmes, hogy ez a nagy esély ne csússzon ki a kezei közül!

Bika

Talán újra kezdheti valamelyik kapcsolatát, vagy nagy biztonsággal egy jobb, egy boldogabb jövő első lépéseit teszi meg. Este pihenjen egy nagyot, olvasson, nézzen meg egy filmet!

Ikrek

Pénzügyi kérdések hozzák döntéskényszerbe: legyen okos. Nagy reményei is beteljesülnek hamarosan, de ahhoz előbb meg kell tanulnia a lemondást. Vigyázzon az egészségére, mert emésztési panaszai idővel komollyá válhatnak.

Rák

Ha társával túl sokat kell hadakoznia mostanában, akkor talán most van itt az ideje a kimozdulásnak: utazzon el valahova jó messzire, már egyetlen távol töltött nap is egészen más megvilágításba hozhatja dolgait.

Oroszlán

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Ha lehet, akkor inkább maradjon a háttérben. Az estét már lényegesen jobb hangulatban töltheti.

Szűz

A hétvége újabb fellángolást hozhat az életébe. Ám ha tartós kapcsolatra vágyik, akkor ez túl kevés lesz Önnek, ha mégoly romantikus is… Játsszon nyílt lapokkal a szívügyekben!

Mérleg

Nagy a nyomás Önön az utóbbi időben, ezért könnyebben felcsattanhat, mint általában. A mai napot ezért áldozza végre a teljes pihenésnek, kikapcsolódásnak. Ha másképp nem megy, akkor kérjen segítséget, adja át a házimunkát másnak!

Skorpió

Ne akarja túlerőltetni magát. A mozgás fontos, de ha nem veszi figyelembe az általános kondícióját, akkor még sérülés is lehet belőle. Űzze tehát a sportokat is mértékkel!

Nyilas

Most esélyt kap arra, hogy változtasson az életén! Ehhez az első lépés a mély belső elhatározás… Bármilyen területen is szeretne változást elérni, a csillagok most segítik az útján!

Bak

Hajlamos túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát vagy rokon okos tanácsai megnyugtatják.

Vízöntő

Felesleges vitákba bonyolódnia olyanokkal, akikről előre tudja jól, hogy meggyőzhetetlenek. Lassan Ön is ráérez, kivel, meddig és miről érdemes beszélgetnie. Van, akit csak bántana a túlzott tájékozottsága. Legyen bölcs!

Halak

Nem kellene folyton mindenbe beleszólnia. Ön néha olyan dolgokban is hajlamos illetékesnek tartani magát, amihez valójában vajmi kevés köze van. Jó lenne, ha ma ezt különösen szem előtt tartaná…

Forrás: astronet.hu