Július 3-ától Summer Street válik a Dr. Rapcsák András utcából Hódmezővásárhelyen. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ elé települ ki a Rádió 7 egy hónapig, ahol a fő attrakció a focibiliárd lesz, melyet két pályán játszhatnak a játékosok. Lesz élő kívánságműsor, de a kísérő programok között szerepel arcfestés, erőember bemutató, süni simogató, továbbá egy karikatúrista is szívesen rajzol a résztvevőkről. Természetesen a nyílt edzések sem maradhatnak el, melyekről Mátyás azt mondta, heti több alkalommal prezentálja majd.

Teremben tartott cross-training edzés

Az, hogy a focibiliárdot Hódmezővásárhelyre hozzák, nagyban köszönhető Bagi Mátyásnak, ugyanis részben a funkcionális tréner ötlete volt. Egyébként is kérdés volt, hogy mi legyen a sétálóutcával a jégpálya lebontása után, ez pedig egy tökéletes elfoglaltság, kikapcsolódás lesz ismét a fiataloknak a nyári szünetben.

Az ötlet kivitelezéséről Bagi Mátyást így nyilatkozott:

##audio:4310##

Hetente három – négy alkalommal biztosan lehet majd találkozni Bagi Mátyással, nem csak a cross-training edzéseken, hanem egyéb szerepkörökben is. Lesz, hogy a Rádió 7 munkatársai mellé áll majd be animátorkodni, de olyan is előfordulhat, hogy a DJ pultot kezeli majd, ugyanis nem újdonság ez neki. A Cross – trainig edzésekről elmondta, hogy kislányát is egyre több alkalommal próbálja majd bevonni, azért, hogy minél több korosztálynak megjöjjön a kedve a mozgáshoz.

sk