Bagi Mátyás funkcionális trainerrel már egy éve dolgozik együtt a Rádió 7 csapata, és a focibiliárd Vásárhelyen való bemutatása tulajdonképpen tőle származik. Az ötlethez csatlakozott a Rádió 7, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ, a Vásárhelyi Televízió és Hódmezővásárhely önkormányzata.

A focibiliárd igazi különlegesség, mely legutóbb Velencében volt bevetve, ennek lényegéről Égető Gyula, a Rádió 7 és a promenad.hu cég és szerkesztőségvezetője nyilatkozott:

##audio:4314##

A programok tehát hétfőtől – szombatig délután 3-tól egészen este 8-ig tartanak. Az élő kívánságműsor alatt a látogatók megtekinthetik, hogyan dolgozik Szeri Csaba, Szabó Viktor vagy Tóth Peti és természetesen, a szerkesztőség többi tagja is részt fog venni animátorként az eseményen. Így szinte mindenkivel találkozhat a közönség. A szelfi versenyen mindenki megmutathatja, mennyire ismeri a szerkesztőség tagjait, ugyanis napi szinten be lehet küldeni a rádió munkatársaival készült közös képeket, melyekből hetente kerül majd kisorsolásra a legjobban sikerült fotó. A beküldő természetesen, ajándékot kap.

A programok között szerepel még aszfaltrajzverseny, óriás-buborékfújás, a Mazsola bábcsoport előadása, Kriko Gym testépítő bemutató és szkanderverseny, valamint a Magyar Vöröskereszt is sebeket fog rajzolni, valamint bemutatókat tart.

Ilyen hosszú kitelepülés nem volt a Rádió 7 életében, de még Hódmezővásárhelyen sem, ugyanis július végéig minden nap lesznek programok. Egy karikaturista rajzolni fog a jelenlévőkről, lesz óriás buborékfújás, arcfestés, (melyet a Rádió 7 kolleganői prezentálnak), utcazenész produkción szórakozhatunk, bábjátékot nézhetünk, fel fog lépni a világbajnok Nagy Zsolt „Joe”, és lesz süni simogató, Afrikai Fehérhasú Törpesünökkel, Marton Eleonóra jóvoltából, és valószínűleg a HFC apró focistái is bemutatóznak majd.

Szabó Viktor a kolléganők által már Pókemberré alakult

Július 3-tól egészen a hónap végéig mediterrán hangulat fog eluralkodni Hódmezővásárhely sétálóutcáján a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt, melyet nyáron mindenki csak Summer Street-ként fog emlegetni.

sk