Kos 03.21 – 04.20 Egyetlen pillantás ma meghozhatja önnek, amire oly régóta várt: szerelmet, megbecsülést, jókedvet. Észrevette, hogy sok ember úgy beszél, hogy közben nem néz a másikra? Ön ne kövesse a példájukat! Ha valamit el akar érni valakinél, akkor nézzen mélyen a szemeibe! Ezzel máris kitűnhet a tömegből, és egyértelművé teszi a másik számára is az ön akaratának a komolyságát, és az egyéniségének a különlegességét.

Bika 04.21 – 05.20 Az egyedül álló Bikák számára ma különösen kedvező lehet a nap. Valami belső remegést már a nap elején is érezhet. Talán épp ez az a rezgés, ami az életébe elhozza a várva várt változást. A párban élőknél ez akár páros tánc is lehet. A napját is, de az estéjét pláne akkor töltheti igazán jól, ha a zene nem hiányzik az életéből. De nem akármilyen zene, hanem olyan, ami átmossa, áthangolja az ön lelkét.

Ikrek 05.21 – 06.21 A napja ma nehezebben kezdődik, és a reggeli rosszkedve sajnos rányomhatja a bélyegét az egész napjára. Az érzékenysége a testében is tüneteket okozhat. Éppen ezért kell, hogy jobban ügyeljen a gyomrára! A panaszait persze nemcsak a rosszul megválasztott ételek okozhatják. A rossz társaság is éppúgy káros lehet. Ha kisgyermeke van, ma ő is nyűgösködőbb: kímélje az ő emésztőrendszerét is!

Rák 06.22 – 07.22 Próbáljon meg a mai napra egy kisebb kikapcsolódást beiktatni. Valahogy ma különösen nagy szüksége lehet a természet adta támogatásra. A növények erejére. A kisebb, vagy nagyobb állatok is gyógyító hatással lehetnek önre, annál is inkább, mert velük igazán nincs miért vitába szállnia. A világba való belesimulást kellene megtanulnia. Ha mást nem is tehet, sétáljon el legalább egy parkba. Öleljen meg egy fát!

Oroszlán 07.23 – 08.23 Régóta érlelődik a változás a munkája területén. Ma végre ki is tudódhat, amiről eleddig csak suttogtak. Ne rettegjen, bármi is történik, az az ön fejlődését szolgálja. Egy megmérettetés, de ön különösen jól fogja venni az akadályokat. Ha nem érintik a változások, akkor azért, mert ráérez a helyzete előnyösségére, és még inkább jól teljesít. Ha pedig érintik, akkor azért, mert kénytelen lesz bizonyítani.

Szűz 08.24 – 09.22 A Hold az ön jegyébe lépett: ma csak olyasmit vállaljon be, ami kellemes, pihentető, szórakoztató is lehet az ön számára. Olyat, amihez nem kell folyton a homlokát ráncolnia. Ha másként néz a világba, a világ is másként fog önre nézni. A kreativitását is akkor élheti ki megfelelő módon, illetve akkor hasznosíthatja jól a belső energiáinak tüzét. Amit nem kedvel, azzal nem is fog haladni.

Mérleg 09.23 – 10.23 Képes arra, hogy ha kell, akkor a nem cselekvéssel, azaz a belenyugvással, avagy, ha másként kell, akkor meg a változtatásra képes pozitív életfelfogásával segítse a dolgok menetét. Házastársában, partnerében ehhez segítőre találhat. Ez még akkor is így van, ha ön vonakodik elfogadni a másik tanácsait. Aludjon rá egyet, és másnap már ön is egészen más színben fogja látni a dolgokat.

Skorpió 10.24 – 11.22 Vidám családi összejövetel vár önre ma és a hét további napjain is. Ne vonakodjon részt venni bennük, még ha első pillantásra terhesnek is tűnik önnek a rokonsága. Önnek is meg kell tanulnia: a bajban csak a gyökereire számíthat. És ami még önnek sincs ellenére, az az a tény, hogy a rokonsága igen büszke az ön eredményeire. Egy ifjabb rokon egyenesen a példaképének választhatja önt.

Nyilas 11.23 – 12.21 Ha eddig sötétben tapogatózott is, most végre látni kezdi az alagút végét. A sors, most új kilátásokat hozhat önnek. Persze ez egyben erőpróba is. Higgyen magában, és ássa elő azokat a képességeit, amiket eddig szunnyadni hagyott. Mert valójában ön sokkal, de sokkal többre képes, és többre is hivatott, mint amit a jelenlegi munkájában meg tud valósítani magából. Van egy hobbija is!

Bak 12.22 – 01.20 Figyeljen oda jobban a szavaira! Lehet, hogy amit ön viccesnek talál, azt mások egyszerűen csak sértőnek. Vagy egészen fájónak! Az élc, ha találó, akkor különösen sebző is lehet. Csípősségét enyhítse kedvességgel, öleléssel! Ez különösen igaz lehet a társkapcsolatában. Ha nagyon megbántja a kedvesét, azzal valósággal elüldözheti őt magától. Pedig éppen önnek lenne a legnagyobb szüksége most a közelségére.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Ön talán úgy véli, hogy a kedvese lényegesen többet költ, mint azt megengedhetné magának. Meglehet így van. De zsörtölődéssel nála semmire sem megy. És lássa be, ebből néha még önnek is csak haszna származik. Járjon elöl pozitív példával, azzal ön is többre megy, mintha mindig csak a száját jártatná. És a spórolásnak is inkább az okosabb, találékonyságot igénylő formáját válassza, ne a garasoskodást.

Halak 02.19 – 03.20 Bármily nehezére esik is, ma egy kissé állítsa háttérbe a hivatását! Tudom, önnek lételeme a küzdelem, a másokért való munkálkodás. Most viszont valami mással kellene a magára vonnia szerettei figyelmét. Hallgassa meg őket is! Ebben a tomboló nyárban nekik is szükségük van az ön odafigyelésére és részvételére a családi mindennapokban. A munka megvárja, a közös kaland viszont nem várhat.

Forrás: blikk.hu